≫ 

Kakav dan za Tadićevog saigrača: Igrao igrice kod kuće, Ajaks ga zvao da hitno dođe i igra u Danskoj

Klasen nikada neće zaboraviti taj dan, stigao je knap na meč

  • 0
Dejvi Klasen Printskrin: Youtube/AFC Ajax

Ležao je kod kuće i igrao Plejstejšn, verovatno čekajući veče da putem TV ekrana gleda svoje saigrače, a onda je samo dobio poziv da se spremi i odmah krene iz Amsterdama ka Danskoj!

Upravo tako se najlakše može opisati sve ono što je vezista Ajaksa Dejvi Klasen proživeo u utorak, na dan utakmice između njegovog tima i Mitjilanda koji su Kopljanici, na kraju, dobili rezultatom 2:1.

Blistao je Dušan Tadić, koji kao ni Klasen nije trebalo da putuje u Dansku zbog korone, ali je Srbin zajedno sa golmanom Onanom i saigračem Gravenberhom otputovao u ponedeljak sa ostatkom ekipe - da bi se potvrdilo da ipak nisu imali pozitivan nalaz.

Klasen je, s druge strane, ostao kod kuće i nije bio u avionu dan ranije. Izgledalo je da je ovaj meč za njega izgubljen, ali...

- Sedeo sam kod kuće na kauču i igrao Plejstejšen kada sam dobio poziv da krenem u Dansku. Sa mnom je , na svu sreću, bio i rezevrni golman Stekelenburg. Uspeli smo da stignemo tačno na vreme. Imali smo lud, ali sjajan dan - rekao je Klasen posle utakmice.

Iskusni vezista nije počeo meč, ali je kročio na teren na samom početku drugog poluvremena. Međutim, rezultat se nije menjao i ostao je onaj koji je bio na pauzi - uz podsećanje da je Tadić za 12 minuta upisao asistenciju i gol.

>>> Posle poraza na Old Trafordu od 5:0 Lajpcig je izgubio i od Menhengladbaha u Bundesligi, i u ne baš sjajnom raspoloženju čeka PSŽ (21.00), koji ima tri pobede zaredom bez primljenog gola. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - PSŽ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA