"Liga Evrope je za gubitnike, sve vreme ubijamo sami sebe": Trener Marselja razočaran posle Porta

 
 ≫ 
  • 2

Olimpik novim porazom izjednačio neslavni rekord Anderlehta

Olimpik iz Marselja je zabeležio 12. vezani poraz u Ligi šampiona i tako izjednačio neslavni rekord koji je do ovog utorka držao belgijski Anderleht.

Trener Andre Viljaš Boaš neslavno je prošao na stadionu "Dragao" gde se trenerski afirmisao pošto je Porto prosto pregazio Francuze sa 3:0.

- Sve vreme ubijamo sami sebe. Sudbinu nam određuju pojedinačne greške. Rivalima poklanjamo golove, sve zbog sitnica, detalja. Tako je bilo na gostovanju Olimpijakosu, u susretu sa Mančester Sitijem, u Portu... Valjda se to stiče iskustvo. Portugalci su bili jači, iako smo ovog puta, za razliku od prva dva kola, imali posed lopte. Ako je to dovoljno u Ligi 1, nije u Ligi šampiona. Na sve to, nemamo ni sreće, bar ne kod prvog gola Porta i usled promašenog penala Pajea. Sami sebe ubijamo greškama - ponavlja Boaš.

Kormilar velikana sa "Velodroma" ističe da jedva čeka kraj grupne faze Lige šampiona.

Liga Evrope nije bonus, to je minimum prihvatljivo takmičenje. Ali, to je i mesto za gubitnike. I dalje je moguće da se tamo plasiramo, čekamo Olimpijakos i Porto na Velodromu, ali me više brine što smo u prva tri kola predstavili sebe u lošem svetlu. Nije to normalno. Tako smo slabi, na isti način sve vreme primamo golove. Možda je za nijansu bolje u francuskom prvenstvu. Srećom, Liga šampiona će se brzo završiti. Samo želim da izgledamo bolje nego u prva tri kola - poručio je Boaš.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA