Bajbek doživeo rupturu: Stigli nalazi, poznato je koliko će tačno napadač Partizana pauzirati

 
 
  • 7

U najboljem slučaju, Bajbek će odigrati poslednje tri jesenje utakmice, barem kao rezervista

Napadač Žan Kristof Bajbek pauziraće do početka decembra, pokazao je snimak ultrazvukom i magnetnom rezonancom, kom je fudbaler bio podvrgnut u ponedeljak.

Na poslednjem treningu pred meč sa Mačvom, koji nije bio jakog intenziteta, francuski internacionalac je doživeo povredu mišića zadnje lože, odnosno rupturu, zbog koje je i ispao iz kombinacije za sastav, iako je najavljen bio od početka.

To praktično znači da bi Bajbek mogao da "uhvati" tri poslednja kola jesenjeg dela prvenstva, međutim, pitanje je da li će se rizikovati sa igračem i u tom periodu, jer je očito da njegovo fizičko stanje nije na zadovoljavajućem nivou, usled čega je i došlo do povrede.

Otkako je došao u Partizan, Bajbek je odigrao dve utakmice, dobio je priliku u Kupu protiv OFK Bačke u poslednjih pola sata igre, kao i u prvenstvenom duelu sa Radničkim u Nišu.

Sigurno je da će Bajbek propustiti gostovanje Spartaku 7. novembra, zatim mečeve Partizan - Proleter (21. novembar) i TSC - Partizan (29. novembar), a mogao bi da zaigra barem kao "džoker" na mečevima Partizan - Čukarički (5. decembar), Voždovac - Partizan (12. decembar) i Partizan - Mladost (16. decembar).

Video: Najzanimljiviji trenuci meča FK Partizan i FK Mačva

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Живкони

    3. novembar 2020 | 14:12

    Тако ти је то кад купујеш фудбалера преко Али експреса 🤣🤣🤣🤣

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. novembar 2020 | 14:51

    Њима и не треба центарфор..имају судију који им свира пенал...па чак и против своје филијале, Мачве, јер су се жестоко мучили..

  • MARKO GROBAR

    3. novembar 2020 | 14:35

    Uprava da HITNO reaguje i potraži novog centar fora ako mislimo biti ozbiljna ekipa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA