Filip Đuričić ima korona virus?

 
 ≫ 
  • 6

Sjajni vezista Sasuola bi mogao da propusti baraž okršaj sa Škotskom

Filip Đuričić, jedan od junaka baraž trijumfa nad Norveškom, mogao bi da propusti predstojeću odlučujuću utakmicu sa Škotskom (12. novembra) na Marakani, ukoliko se ispostavi da je zaražen korona virusom.

Za sada zvanične informacije nema, ali je sumnju podgrejala činjenica da Đuričić nije igrao u nedelju uveče za Sasuolo protiv Napolija, kao i da klub sa "Mapei" stadiona nije objavio razlog njegovog izostanka.

Prema nezvaničnim navodima, test u klubu je uoči vikenda pokazao da je Đuričić pozitivan, ali, što je u neku ruku ohrabrujuće, nema nikakve simptome. Za ponedeljak je zakazano novo testiranje u Sasuolu, pa ćemo detaljnije znati šta se dešava.

Uostalom, videćemo i da li će se Filip uopšte naći na spisku Ljubiše Tumbakovića koji će selektor objaviti u ponedeljak pre podne.

Đuričić se dolaskom Ljubiše Tumbakovića ustalio u nacionalnom timu, ali je i dalje dilema da li će biti spreman za meč na kome Srbija treba da overi plasman na Evropsko prvenstvo posle 20 godina.

Video: Đorđević: Želim Zvezdi od srca da osvoji prvenstvo

(Telegraf.rs)

Video: Jovančević za Telegraf govorio o EP, povredi i rezultatima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA