Dobro smo "pečatirali" Evropu, pobedom i u Surdulici: Stanković srećan i zbog povratka Kange

 
  • 6

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan svim aspektima igre svog tima, osim time što je Zvezda primila gol iz prekida u Surdulici

Šampion Srbije je kao gost slavio ubedljivo sa 4:1 pogocima u 16, 40, 54. i 63. minutu meča. Jedini gol za domaći Radnik postigao je Evgen Pavlov u 56. minutu.

- Mnogo dobra utakmica i vrhunski pristup fudbalera koje treniram. Sjajan način da se "pečatira" Evropa, pobedom i u prvenstvu. Od prvog do poslednjeg minuta smo bili u odličnom ritmu, igrali smo visok presing i sve ono što smo dogovorili pre meča je bilo ispunjeno.

- Jedino mi je žao što smo primili gol iz prekida. Ali sve ostalo je bilo fenomenalno, mogli smo još pogodaka da damo i zaista bih rekao, svaka čast igračima - rekao je Stanković posle meča.

Sva četiri gola gostiju u Surdulici postigli su različiti igrači, pa je prvi pogodio Željko Gavrić, pa El Fardu Ben, Gelor Kanga i Aleksa Vukanović. Kanga se vratio na teren posle lečenja od korona virusa i postigao je efektan, ali i srećan pogodak u 54. minutu.

- Dugo nije igrao i videlo se da mu fali svežine. Imao je neke neiznuđene greške, ali proradio je šut i to je bitno. Svi znamo ko je Gelor Kanga. Dobili smo veliko pojačanje za dalje - uveren je Stanković.

Trener crveno-belih se osvrnuo i na potez navijača Zvezde koji su pored stadiona Radnika napravili vatromet, jer nisu mogli da budu na tribinama.

- Svaka podrška i glas, pa makar iz daljine je čestitka za momke. To znači da su odradili dobar posao u Ligi Evrope, kao i danas i to je svojevrsna nagrada za njih, od strane naših sjajnih navijača - istakao je Stanković.

Zvezda sledeći meč igra u Beogradu protiv Genta u trećem kolu grupe L u Ligi Evrope. Ta utakmica se igra u četvrtak petog novembra od 21 sat.

Video: Tropotezna akcija Zvedze, za laganih 3:0 u Surdulici: Gajić i Boaći pripremili, Kanga završio

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    1. novembar 2020 | 21:43

    Ne placite grobari,vi ce te (malo)sutra da budete sampioni

  • Marko

    1. novembar 2020 | 21:26

    Dobro je surdulica igrala sklanjalicu

  • Blok 2

    1. novembar 2020 | 21:18

    Projekat je projekat. Jos jedna sklanjalica. Smesna ping pong liga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA