On nije čovek, on je fudbalski terminator: Ibrahimović "makazicama" rešio utakmicu!

 
 
 ≫ 
  • 2

Neverovatan je Šveđanin, upisao je i asistenciju

Milan će kao "crveno slovo" u kalendaru da obeležava dan kada je vratio Zlatana Ibrahimovića, jer ako neko bude prekinuo vladavinu Juventusa italijanskim fudbalom, to će, kako stavri stoje, biti Šveđanin.

Sa Zlatanom u timu "rosoneri" i deluju kao šampionska družina, pokazali su to i na gostovanju u Udinama gde su slavili rezultatom 2:1, uz presudan doprinos fudbalskog terminatora oličenog u stasitom 39- godišnjem Šveđaninu.

Pogledajte akrobaciju Ibrahimovića za pobedu tima Stefana Piolija u 83. minutu.

Milan se tako održao na prvom mestu Serije A sa skorom 5-1-0, deluje da bi ovo mogla biti sezona velikih rezultata za slavni klub koji autoritativno gura sjajni Ibrahimović.

Zlatan je u Udinama upisao i asistenciju za gol Kesija, za vođstvo Milana koje je anulirao De Paul iz penala, pre nego što je, rekosmo, junak meča pokazao svo svoje akrobatsko umeće pred golom domaćeg tima.

Dugonogi Šveđanin je osetio trenutak, krenuo na loptu "makazicama", uspeo da je zahvati kako je želeo i pošalje je preko glave u mrežu. Nije bilo u toj situaciji dovoljno hrabrog defanizvca Udinezea da pokuša da osujeti pokušaj lidera Milana.

Osim što je doneo pobedu Milana u nedleju popodne, Ibrahimović je sada i prvi strelac "kalča" sa sedam pogodaka!

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zocky

    1. novembar 2020 | 16:44

    Ima platu 7 miliona evra u 40-oj godini, u svakom drugom klubu bi sportskog direktora smenili odmah. Veliki Paolo Maldini je znao šta radi, 7 golova posle 6 kola i samo 4 odigrane utakmice... Ibro, oprosti mi sve što sam pre 10-15 godina pričao o tebi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA