Telegraf ocene: Katai najbolji u Zvezdi, Stankoviću se nije isplatila vera u klince

Zvezdina deca nisu pokazala svoj puni potencijal protiv Partizana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zver
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • MaaNee

    19. oktobar 2020 | 09:05

    Erakovic je budućnost Zvezde i jedna greska neće ništa promijeniti.Treba da radi na pasu jer pas ugra je još u juniorskoj ligi. Nikolić kretanje odlično jedina mana kad ima slobodnog igrača on ne da lopta i pravi potes više pa varati loptu nazad. Zašto Gavrić nije igrao na svojoj poziciji. Katai jeste nas najbolji igrač ali on nikad i nikad neće biti lider tima,bilo gdje da igra i to od njega ne treba očekivati. Sanogo previše grešio i iskreno ovi stranci nam uopšte ne trebaju i pod hitno rasprodati sve do jednog.

  • Marko

    19. oktobar 2020 | 08:46

    Tesko je komentarisati derbi. Nije to bilo kakva utakmica, mnogo naboja, mnogo emocija, mnogo straha kod pojedinaca da ne pogrese (ne mislim samo na klince)... Navijaci Zvezde moraju da shvate da Partizan ne igra isto protiv Metalca na primer, pa cak ni protiv Vojvodine kao protiv Zvezde. Protiv manjih ekipa, Partizan se otvori, napada...i onda do izrzaja dodju mane, slabosti...posebno u odbrani. Zvezda imala loptu u nogama 60 procenata vremena. Partizan je tako zeleo, igrao bunker, zato sto znaju da je to jedini nacin da pobede ili izvuku bod. Isto su igrali kao bilo koja druga ekipa iz lige protiv Zvezde ili kao Evropa, Omonija, Ararat...a realno su kvalitetniji od svih ostalih ekipa sa kojima je Zvezda igrala i mogu da iskoriste kiks ili neku kontru. Borjan 6 - realno, zaleteo se puno kod gola. Morao je ostati na 2 m od gol linije i da proba refleksom ono da odbrani Gobeljic 5 - covek nije bek, a nije ni igrac za Zvezdu Rodic 6 - defanzivno ok, ofanzivno nije postojao na ovoj utakmici Degenek 6 - korektno je to bilo Erakovic 6 - osim kiksa, sve ostalo je uradio korektno Sanogo 6 - vidi se iz aviona da odskace od ove nase lige, da zna da se postavi, zagradi itd ali nema kome napred da doda loptu jer su Ben i Nikolic bili slabi danas. Takodje, previse nervozan i agresivan. Mogao bi psiholog da poprica sa njim Nikolic 5.5 - davi loptu bez konkretnog ucinka. Osim sto zna da je lepo primi i obradi, nista drugo nije pokazao danas Ben 5 - nista nije uradio. stavise, imao je par losih prijema koji su mogli da otvore kontru i skupo kostaju Zvezdu Gavric 5 - nije postojao na terenu Katai 6 - ima on magiju u nogama, ali ne moze sam. Kad ga dobro cuvaju, retko kad odigra dobru utakmicu Falcineli 6 - skolovan igrac, dobro se kretao, lepo i primao loptu okrenut ledjima. Imao je onu sansu glavom. Bio bi junak da je pogodio, a mozda bi do kraja utakmice postigao jos neki pogodak. Spiridonovic 5.5 - gde je onaj igrac sa pocetka avgusta 2020. Nesto se tu dogodilo, mislim na svlacionicu. Ne mogu da skapiram. Lepo poceo u Zvezdi i nestao. Za to je Dejan kriv Gajic - bek za razliku od Gobeljica Pavkov - nista nije uspeo da uradi, a nije imao ni upotrebljivih lopti Petrovic - premalo na terenu za ocenu Vukanovic - premalo na terenu za ocenu Stanovic 6 - trazio je da Zvezda igra kao i svaku drugu utakmicu. Bio limitiran izostancima Kange i Ivanica, jer nema ko kreaciju da napravi, primi i odlozi loptu napred. Nikolic ocito nije taj. Morao je da zna da ce Partizan da se brani i da ce bunker tesko da se probije na ovaj nacin. Ne znam sta da mislim. Deluje mi da Zvezda stice kompleks od utakmica sa Partizanom.

  • Zver

    19. oktobar 2020 | 03:30

    Sanogo je igrac utakmice.Mali Stevanovic je super igrac. Derbi bolji nego zadnjih nekoliko. Zvezdini klinci moraju bolje. Partizanovi "veterani" (Jojic, Markec, Lola, Miljkovic, Stojke) katastrofalni. Sreca po Zvezdu sto je Suma izasao, pravio bi probleme to je provereno. Nadam se da ce biti ok. Neki zuti presteogi za crveni bele. Partizan igrao kukavicki s'obzirom da im treba pobeda. Ne znam da li je buo koener kodnpenala za Zvezdu ali Partizanu akciju ore toga nije sviran korner. To je bilo moje vidjenje derbija. Pozz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA