"Zvezdina dominacija ne postoji": Trener Partizana žestoko odgovorio Zvezdanu Terziću

 
 
 ≫ 
  • 87

- Svaka čast, prvi su, ali dominacija ne postoji. Moraš da pobeđuješ u derbijima, da uzimaš titule, onda si dominantan - tvrdi Aleksandar Stanojević

Kako se bliži svetkovina srpskog fudbala, 163. večiti derbi, tako i akteri podgrevaju atmosferu.

Iako publike neće biti u nedelju popodne u Humskoj, vatre na samom terenu neće nedostajati, a to je jasno i posle istupa trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića koji je odgovrio generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću na nedavni medijski istup i tvrdnju da je "Zvezda dominantna u odnosu na crno-bele".

Na pitanje u kojoj meri sitne medijske čarke utiču na njega i ekipu, u motivacionom smislu, kormilar Partizana je dao zanimljiv odgovor:

- Znate šta, čarke uvek postoje, biće, i ja sam uvek za činjenice. Možemo da pričamo na ovaj ili onaj način o dominaciji kada se priča, ali dominacija je teška reč. To znači kada nešto radite u kontinuitetu. Ako pričamo o derbiju, onda je Partizan dominantan poslednjih godina.

- Ako hoće da budu dominantni moraće da dobiju 10-15 derbija da bi mogli da pričaju o dominaciji. Moji momci znaju šta su uradili na poslednjim derbijima, pobeđivali, i Zvezda nikako ne može da bude dominantna.

- Svaka čast, prvi su, ali dominacija Zvezde ne postoji! Moraš da pobeđuješ u derbijima, da uzimaš titule, onda si dominantan. Polako, ima vremena, ćeraćemo se još - poručio je Aleksandar Stanojević.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🏴‍☠️🇷🇸

    16. oktobar 2020 | 14:05

    Vi izgleda samo i zivite za taj derbi. Sve ostalo vam je nebitno. 100 bodova razlike u 3 god nije dominacija? To je sklanjalica najverovatnije? Jel se skanjao i Liverpul, Napoli, Jang Bojs, Salzburg, Sparta, Keln, Krasnodar, Arsenal itd. Velikane pobedjivali ili igrali nereseno a vi se mucite sa Svetim Djordjem i Rigom i slicnim ekipama. Daj molim te, ostavite se Zvezde, resavajte svoje ogromne probleme. Sto bi rekao Zeks, Kratko Ostanic ce sahraniti klub zajedno sa Ramadanijem.

  • Miki

    16. oktobar 2020 | 14:08

    Za nas je derbi obicna utakmica a vama je to za spas sezone...

  • Timok

    16. oktobar 2020 | 14:16

    Sto je bajern za nemacku zvezda ti je ja srbiju.amen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA