Još jedan potpis u Partizanu uoči večitog derbija!

 
 
  • 3

Crno-beli "blindirali" talentovanog štopera iz omladinske selekcije

Trend obavezivanja talentovanih momaka iz sopstvene Omladinske škole profesionalnim ugovorima “na snazi” je u Partizanu ove sedmice i započeo ga je levi bek Nikola Grković, a danas je za dobar rad i napredak nagrađen i defanzivac Aleksa Purić (17).

Mladi štoper je potpisao trogodišnji ugovor i u Humskoj mnogo očekuju od njega u budućnosti.

Radi se o momku koji je rođen 2003. godine i član je omladinske selekcije koju sa klupe predvodi trener Nenad Brnović, nekadašnji fudbaler crno-belih, a koji je u Partizan stigao iz škole fudbala “Savacijum” iz Šapca, iste one u kojoj je ponikao i Strahinja Pavlović, sada fudbaler Monaka.

Radi se o veoma korpulentnom momku (192 cenimetra), koji se bolje služi desnom nogom, a pažnju je skrenuo na sebe u nedavnom večitom derbiju u omladinskoj selekciji, kada je uz Nikolui Štulića bio jedan od najboljih aktera na terenu.

Purić će nastaviti “stažiranje” među vršnjacima, jer je pozicija štopera trenutno popunjena u prvom timu, ali ukoliko nastavi pravilan razvoj sigurno će mu se ukazati prilika i u najjačoj selekciji.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA