Hofenhajm - Zvezda 2:2: I nemački klub potvrdio da ima dvojicu zaraženih korona virusom!

 
 
 ≫ 
  • 2

Radi se o igračima koji su nastupali za reprezentacije proteklih dana, ali njihov identitet nije objavljen

Dva fudbalera Hofenhajma pozitivni su na korona virus, objavio je bundesligaš ovog petka na svojim zvaničnim stranicama.

Utakmica sa Borusijom iz Dortmunda koja se igra u subotu popodne za sada nije pod znakom pitanja i trebalo bi da se odigra kako je planirano.

Iz kluba nije objavljen identitet zaraženih, ali je potvrđeno da se radi o igračima koji su u protekle dve nedelje bili u svojim reprezentacijama poput Andreja Kramarića, Mijata Gaćinovića, Munasa Dabura...

- Igrači koji su poslednjih dana bili sa svojim reprezentacijama bili su pozitivni na korona virus po povratku u Nemačku - potvrdio je klub iz Zinshajma.

Obojica zaraženih nisu imali nikakav kontakt sa ostatkom tima i odmah su poslati kući u izolaciju, iako su bez ikakvih simptoma. Takođe, kompletan tim je bio testitran u utorak i četvrtak i svi su bili negativni.

Podsetimo, Hofenhajm je prvi rival Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope ove sezone, a premijerni meč igra se u četvrtak od 21 sat u Zinshajmu.

I beogradski crveno-beli imaju dvojicu zaraženih korona virusom - Mirka Ivanića i Gelora Kangu - koji će propustiti predstojeće utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok 2

    16. oktobar 2020 | 13:16

    Napred Hofenhajm! Gazi gurbetanu!

  • Kostas

    16. oktobar 2020 | 13:15

    Projektubodgovara sto vise zarazenih, da ne igraju. Oni bi sve na mufte za zelenim stolom, kao u kpsarci....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA