Luka Jović upao u "sačekušu" španskih novinara, pa ljutito odgovorio na prozivku Borhe Majorala

 
 
 ≫ 
  • 5

Napadač Madriđana nije mogao da izbegne odgovor

Napadač Rome na pozajmici iz Real Madrida Borha Majoral uzburkao je duhove u glavnom gradu Španije komentarima od pre nekoliko dana.

Španac je rekao da je trener Zinedin Zidan želeo da on ostane u klubu i da je Francuz umesto njega hteo da se reši Luke Jovića.

Međutim, Roma je zagrizla za Majorala i ponudila mu minute na terenu što u Realu verovatno ne bi dobio pored privilegovanog Karima Benzeme.

Jović se u četvrtak vratio u Madrid posle reprezentativne pauze, a već na aerodromu "Barahas" su ga sačekali novinari poznate emisije "El Čiringito" sa zahtevom za komentar na Majoralove izjave.

- Nemam komentar. Možda je to istina. Pitajte klub, nemojte pitati mene - kratko je odgovorio 22-godišnji srpski napadač.

Iako nije u milosti trenera, Jović je ove sezone bio starter na dve od četiri prvenstvene utakmice. Protiv Betisa je na terenu proveo 72. minuta, protiv Valjadolida 58, ali još uvek čeka na prvi prvenstveni gol ove sezone.

Vladimir Ivić i njegov Votford i jedni su od glavnih favorita za promociju u Premijer ligu, a večeras (20.45) će to morati da dokažu na gostovanju Derbiju. Kvota na dvojku je 2,25, iks je 3,25, a kec 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Derbi - Votford.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hbn

    16. oktobar 2020 | 11:01

    Cuj nije u milosti trenera pa dobije dve utakmice uzastopno da odigra po 60-70 minuta i ne da gol i onda nije u mislosti. Ljudi Real je klub koji juri trofeje, a napadaci Reala moraju da daju golove skoro na svakoj utakmici, a on decko to ne radi i logicno je ce ga u nekom momentu menjati za drugog napadaca. Bas ce bilo koji trener na svetu(ppgotovo kluba koni juri sve trofeje) da ga pusti da igra po 90. minuta, a on da ne daje golove. Koliko Zidan za njega ima strpljenja dokaz je to sto ga je i ove sezone ostavio u Realu i ako je 90% navijaca Reala bilo za njegov odlazak.

  • Realno

    16. oktobar 2020 | 14:13

    Smatram da si ubijao u Frankfurtu,da si po potencijalu ispred Mitrogola,ali po zalaganju u reprezentaciji trenutno iza Vlahovića i Mitrovoća...

  • pero

    16. oktobar 2020 | 23:52

    Brate Srbine kod tebe se u zadnjoj godini toliko izdesavalo da coveku od 22 g. stvarno previse.Zelim tebi Sofiji i tvom detetu sve najbolje i pokusaj da dokazes kod Reala da si zavrednio tih60. mil . € Brate Srbine mi smo Srbi nije vazno odakle uz tebe i ti si buducnost za Srbiju.Briga me ko te ne voli ili cak mrzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA