Pirlo je elegantan, a ne možete da mu uzmete loptu: Amer oduševljen trenerom, pričao i o Ronaldu

 
 ≫ 
  • 0

Novi fudbaler Juventusa Veston Mekeni podelio je utiske s početka svog boravka torinskom klubu

Mekeni kaže da je bio pod jakim utiskom zbog prisustva Kristijana Ronalda, a Amerikanac tvrdi da je njegov trener Andrea Pirlo i dalje jednako "elegantan" na terenu kao i dok je bio aktivan igrač.

Dvadeset dvogodišnji Amerikanac je došao u Juventus iz Šalkea za 23 miliona evra plus sedam miliona bonusa.

- Ovo je drugi nivo potpuno, to je sigurno, kako na terenu, tako i van njega. Definitivno vam padne vilica kad uđete u svlačionicu i vidite igrače sa kojima igrate na PES-u, pomislio sam "O Bože" prvi put. Mislim da od njih mogu štošta da naučim i uzeli su me pod svoje - rekao je Mekeni.

Istakao je da Juventus pripada tipu klubova koji izazivaju najbolje na svetu i takmiče se za titule.

- Velika je čast igrati protiv Rolanda. Još se sećam prvog puta kad sam ga sreo, išao sam hodnikom i bio u fazonu "budi kul, samo kul" - rekao je Mekeni i nastavio:

- Jedinstven momak, pravo u suštinu ide, hoće da pobedi i ima pravi mentalitet. Šalimo se i zove me "mali Teksašanin" - priča Mekeni.

Podelio je i iskustvo kako na terenu deluje i Andrea Pirlo, koji je letos na mestu trenera zamenio otpuštenog Mauricija Sarija.

- Za sada je sve dobro. Pirlo je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji što je slično poziciji gde ja igram, ali od njega isto može mnogo da se uči. Igra ponekad sa nama i deluje toliko elegantno i nonšalantno, ali u isto vreme ne možete da mu uzmete loptu i odigrava asistencije iz zadnje linije tako da je, imati ga za trenera stvarno dobro - istakao je mladi Amerikanac.

Video: Luda je za Junajtedom, dres nosi i u krevetu: Ona je najatraktivija navijačica iz Norveške

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA