"Ovo Novak radi stalno": Žoze Murinjo posle 6:1 sa Junajtedom napravio paralelu sa Srbinom

 
  • 5

Bio je raspoložen Portugalac posle "gaženja" Junajteda

Žoze Murinjo je sijao od sreće posle rekordne pobede Totenhema nad njegovim bivšim klubom Mančester junajtedom - 6:1!

"Ovo je bila pobeda u stilu Novaka Đokovića, 6:1 prvi set", pitanje novinara Sportkluba je nasmejalo Portugalca, jer je i teniski fan.

- Novak ovo radi stalno, ali za nas nije tako lako da postignemo ovakav rezultat. Protiv Mančestera se tako nešto desi jednom u životu, jednom u karijeri. Sjajno smo igrali, mnogi će reći zato što smo igrali dugo sa igračem više, ali i sa ujednačenim snagama smo vodili 2:1, imali utakmicu u našim rukama, igrali dobro, sjajno - rekao je Murinjo za Sport klub posle meča.

Mančester je brzo poveo iz penala, to obično bude šok za tim koji primi tako rano gol, ali to nije pokolebalo Murinjovu čet, zbog čega je naročito ponosan.

- Nije to bio šok ni za koga od nas. Prišao sam tada aut liniji i viknuo im "igrajte, zaboravite na rezultat". I oni su to i uradili. Bili smo veoma, veoma, veoma sigurni u sebe. Dobro smo se pripremili za meč, odlično zapravo, onda je do izražaja došao i karakter mojih igrača, ponosan sam na to što su uradili.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    5. oktobar 2020 | 07:58

    Veliki Žoze Murinjo. Odvojio LŠ sa Portom i Interom, a osvojio bi još mnogo da ga razmažene zvezde nisu sabotirale u Realu i UTD.

  • Nik

    5. oktobar 2020 | 08:40

    Kad porastem biću Novak😁

  • Marko Z.

    5. oktobar 2020 | 07:18

    Ove godine Totenhem po meni je glavni favorit za titulu.Evo oporavlja se DeleAli,počeće i Bejl,zajedno sa Kejnom i Koreancem,došao je onaj iz Benfike...,uh biće to paklena ofanzivna ekipa.A još imaju jednog od najbolji trenera na svijetu.Murinju samo treba kontinuitet da složi kockice,što mu je Totenhem kao klub i dopustio jer je došao i našao tim u fazi raspada,a pola jgrača mu bilo povrijedjeno.Ove godine ako ih budu povrede zaobišle biće mnogo opasni.Šteta što ne igraju ligu šampiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA