Dva crvena, dva penala, asistencija bivšeg veziste Zvezde i štoper od 43 godine za istoriju

 
 
  • 0

Zanimljiv meč u Francuskoj odigrali su Monpelje i Lion

Fudbaleri Monpeljea pobedili su ekipu Liona u 3. kolu francuskog šampionata rezultatom 2:1, a utakmicu su obeležila dva penala i dva crvena kartona od kojih je jedan dobio igrač koji ima 43 godine!

U pitanju je defanzivac domaćeg tima Vitorinjo Hilton koji je požuteo najpre u 71. minutu, a zatim i 10 minuta kasnije. Inače, on je prvi fudbaler posle 64 godine koji je imao napunjene 43 u trenutku kada je počeo utakmicu.

Upravo je Hilton napravio penal koji je rezervista Memfis Depaj pretvprio u gol, dok je nešto ranije dvostruki strelac za Monpelje bio Savanije. Prvi put sa bele tačke u 38. minutu, potom i u 59. na asistenciju bivšeg veziste Crvene zvezde Mihaila Ristića.

Ristić je odigrao svih 90 minuta na poziciji levog spoljnjeg u formaciji 3-4-3, kao i još jedan bivši igrač Zvezde Demijen Le Talek koji je igrao toik pored Ristića u liniji. Monpelje sada iz tri meča ima šest bodova, dok je Lion zabeležio prvi poraz i sada ima četiri.

Pomenućemo još samo i to da je Lion u 44. minutu ostao sa deset igrača kada je Auar dobio direkta crveni karton zbog neopreznog starta kod gola domaćeg tima.

U nastavku pogledajte i golove sa ovog meča:

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA