Zvezda licencirala dvojicu novih igrača pred meč sa Omonijom

 
 ≫ 
  • 5

U sastav se vraća Dušan Jovančić, a tu je i novajlija Dijego Falčineli

Crvena zvezda je predala UEFA spisak od 23 licencirana fudbalera koji će u sredu igrati protiv Omonije u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona!

Za razliku od prethodnog spiska, ovaj novi je pretrpeo dve očekivane promene s obzirom na to da su klub sa Marakane napustili Miloš Vulić (Krotone) i Srđan Babić (Famalikao).

Umeso njih, u sastavu s našao novajlija Dijego Falčineli i povratnik Dušan Jovančić koji od početka sezone i nije bio u planovima Stankovića. Uprkos tome što je kod Vladana Milojevića bio uzdanica u evropskih mečevima.

Zanimljivo je da je u sastavu i dalje Antonio Tomane koji će odmah posle Omonije otići u svoj novi klub - turski Samsun, dok na spisku nema Milana Pavkova, Matea Garsije i Nikole Krstovića.

Evo i sastava:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Ćopić.

Odbrana: Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković.

Vezni red: Njegoš Petrović, Veljko Simić, Dušan Jovančić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Veljko Nikolić, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Srđan Spiridonović, Aleksandar Katai, Željko Gavrić.

Napadači: Ričmond Boaći, Dijego Falčineli, Tomane, Aleksa Vukanović.

Video: Sve moje misli idu ka njemu: Stanković emotivno o povredi Docića

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA