FSS upozorio Partizan zbog "sramnog" videa: Pređena je granica, posledice mogu biti nesagledive

 
 ≫ 
  • 49

Reagovao je Savez na pretnje iz Humske

Fudbalski savez Srbije nije ostao bez reakcije posle Partizanovog prvog radikalnog koraka u borbi protiv, kako ga nazivaju, "ciganskog saveza".

Crno-beli su u petak, u saopštenju koje je sastavljeno posle dvodnevnog sastančenja uprave, objavili da nadalje, pored niza mera koje su preduzeli, bojkotuju Fudbalski Savez Srbije iz kojeg su povukli sve svoje predstavnike.

Osim toga, Partizan je na svojim zvaničnim kanalima na društvenim mrežama "okačio" video klip kome jednostavno ne bi smelo da bude mesta na oficijelnim stranicama kluba - jer je preteći i poziva na revanšizam.

Upravo je o tom videu bilo reči u saopštenju FSS-a objavljenom u subotu.

- I na kraju, povodom sramnog video snimka koji se pojavio na zvaničnom Tviter nalogu FK Partizan u kome je niz uvredljivih poruka na adresu FSS i sudija, moramo sa žaljenjem da konstatujemo da je pređena granica i učinjen opasan presedan koji može da izazove nesagledive posledice i ugrozi bezbednost ljudi iz Sudijske komisije. FSS poziva rukovodstvo Partizana koje je u prošlosti i samo bilo izloženo sličnim neprijatnostima da smire strasti i okrenu se fudbalu.

Pogledajte video koji je Partizan plasirao na svojim društvenim mrežama.

Inače, odmah psole saopštenja reagovala je sudijska organizacija, koja je i najviše bila na udaru, čak i navijači Crvene zvezde po društvenim mrežama.

Nedavno se oglasio i potpredsednik Saveza Marko Pantelić, a posle saopštenja "večitih" iz uvoda sezone, i pozvao ljude iz Zvezde i Partizana da prestanu sa "napadima na FSS i sudijsku organizaciju tražeci alibi za svoje neuspehe"

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krcun

    5. septembar 2020 | 16:29

    Krcun osnicav(licno ubio drazu) prvi predsednik slavko komar iz hrvatske,prva utakmica sa albanijom.bugarcic takodje predsednik br 2. Udbaski klub od osnivanja sa simbolom komunizma.kroz istoriju dodvoravao se svim vlastima.trener robert prosinecki (dobrotvor spomenika oluje) navijaci (turcizam turski.konjanici) ili novokomponovani cetnici sever,a osnivac drazin ubica? Stadion godinama krao ime od marakane u brazilu. Ugasen kk pa napravljen mutant iz zeleznika.fk pred gasenjem pa na ponocnu skupstinu cela vlada na marakani.ds obezbedio sponzora gasprom a u vreme ds odlikovani od strane b92. Sad uz novi rezim i tako u krug.KLUB SA NAJVISE DOSUDJENIH PENALA U SVETU.klub za koji se svira 2 penala na derbiju,klub koji daje gol na derbiju metar iza linije.ko o cemu _____ o postenju

  • Marko

    5. septembar 2020 | 16:33

    Na severu parole(delije delije ajmo svi u glas slobodan milosevic jedan je od nas) pa kad je dosla nova vlast posle 5 okt(iz ove nase pobede radja se sunce slobode) pa.kad je dosla nova vlast( boban bajkovic sa tortom i zaokruzenim br 1) pa onda terza vidja duha u vidu predsednika kako lebdi iznad krcun arene.

  • Činjenice

    5. septembar 2020 | 16:05

    Pa šta drugo očekivati od onih koje su osnovali hrvatski vojni oficiri od reprezentativaca Pavelićeve NDH iz FK Gradjanskog (Bobek, Rupnik,Glaser, Zebec, Matekalo, Brozović, Vratan,Čajkovski itd.) čiji je vlasnik bio Maks Luburić, čiji je predsednik JSD bio lično Franja Tudjman koji je na nagovor ustaškog domobrana Stjepana Bobeka promenio klupske boje iz bordo-plave u crno-bele, koji su javno čestitali prijem Kosova u UEFA i izbacivali srceparajuće čitulje za predsednika FS Kosova Fadilja Vokrija koji je samo par dana pre smrti zabranio humanitarnu utakmicu za srpsku decu iz Gračanice, a koga su pritom na utakmici sa Skenderbegom u Elbasanu doveli kao svog specijalnog gosta u loži i išli sa njim na zajedničku večeru... Od njih očekivati obraz ili poštenje je iluzija za neupućene. A vezano za sport, pa cela Srbija je videla da je Vojvodina drastično oštećena za dva penala i crveni za Sadika, ali su lopovi navikli na Tole-Ramadani pljačkanje i sklanjalice filijala i nikako da se okrenu sportu. To je sekta koju treba poslati u istoriju kao i državu čije su zvanično SD.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA