Španci na "nemački" način ukrali bod Švabama, Barsin klinac ušao u istoriju

 
 
 ≫ 
  • 0

Bez pobednika u derbiju večeri u Ligi nacija

Centralni događaj večeri u Ligi nacija bio je derbi u Štutgartu između Nemačke i Španije, gde su "Panceri" u 95. minutu ostali bez trijumfa - 1:1.

Žaili su se, reklamirali ofsajd poziciju, ali nema ni govora o nedozvoljenoj poziciji jer je debitant Gosens zaostao u gol-autu. Prethodno je Timo Verner doveo Nemce u vođstvo u 51. minutu kada je sa oko 15 metara precizno šutirao u donji desni ugao Davida De Hee.

Bod Špancima doneo je Hose Gaja, na asistenciju novog napadača Lidsa Rodriga Morena za izjednačenje.

Meč u Štutgartu će ostati upamćen i po debiju Ansu Fatija koji je postao 800. fudbaler koji je zaigrao za selekciju Španije u njenoj istoriji i drugi najmlađi koji je to učinio.

U istoj grupi, Ukrajina je bila uspešna na svom terenu protiv Švajcarske koju je savladala sa 2:1. Jarmolenko je u 14. minutu doveo domaće u vođstvo, Švajcarci su u finišu prvog poluvremena preko Seferovića stigli do izjednačenja, a pobedu Ukrajincima doneo je Zinčenko u 68.

Velšani su u ligi B slavili u Finskoj s 1:0 golom Mura u 80. minutu, a Garet Bejl je u pobedničkoj ekipi odigrao samo prvo poluvreme.

Na pragu pobede bila je i Bugarska, koja je na svom terenu vodila protiv Republike Irske golom Kraeva u 56. minutu, međutim, u nadoknadi vremena visoki Šejn Dafi je doneo bod Ircima i postavio konačnih 1:1.

U Ligi C, Slovenija je odigrala meč bez golova sa selekcijom Grčke, a pobednika nije bilo ni u duelu Moldavije i takozvanog Kosova (1:1).

Konačno, u Ligi D, Letonija na svom terenu nije uspela da savlada Andoru (0:0), dok su Farska Ostrva pobedila Maltu sa 3:2.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA