Transferi: Partizan promenio desnog beka, Andrija Živković u Grčkoj, Zidan hoće napadača Lajpciga

 
 
 ≫ 
  • 0

Hvala vam što ste pratili najzanimljivija dešavanja na transfer pijaci

Najvažnije transfer vesti za 3. septembar:

* Rikardo Kvarežma se preselio u Vitoriju Gimaraeš

* Havi Martinez hoće da se vrati u Atletik Bilbao

* Zidan nudi Lajpcigu 40 miliona za Danija Olma

* Bajern, Lajpcig, Barsa i Juve žele srpsko dete

* Partizan prodao Miletića u Saudijsku Arabiju

* Andrija Živković prelazi u PAOK!

* Tomane ipak ide u 2. ligu Turske

* Aleksandar Miljković je prvo pojačanje Aleksandra Stanojevića u Partizanu

* Mesi najbliži ostanku u Barsi

* Bijelsa ostaje bez pojačanja od 35 miliona evra

* Arturo Vidal napušta Barsu i prelazi u Inter

Tok dana:

22.00 - Gotovo! Rikardo Kvarežma se vraća u Portugaliju. Pisalo se o Boavisti, ali je čarobnjak na kraju odlučio da pojača Vitoriju iz Gimaraeša kao slobodan igrač.

21.44 - Posle Mančester Sitija i Liverpul i Mančester junajted su se uključili u trku za dovođenje štopera Sevilje Dijega Karlosa, objavio je Mančester Ivning Njuz.

21.25 - Zvanično! Grčki štoper Marijus Ikonomu prešao je iz AEK-a u danski Kopenhagen.

21.11 - Havi Martinez bi mogao narednih dana da se vrati u Bilbao. Bajern za sada ne popušta i traži čak 12 miliona evra na ime obeštećenja jer ima ugovor sa iskusnim vezistom još jednu sezonu, a 32-godišnji Martinez želi da se vrati u klub u kome je ponikao.

20.57 - Zvanično! Lester je potvrdio dolazak desnog beka Timotija Kastanja. Belgijanac je stigao iz Atalante za 25 miliona evra i potpisao ugovor na 5 sezona.

20.44 - Zvanično! Sin Dijega Simeonea, Đulijano, potpisao je ugovor sa Atletikom iz Madrida. On će nastupati za mlađe kategorije "jorgandžija".

20.20 - Bristol Siti je doveo veliko pojačanje za juriš na Premijer ligu. Radi se o napadaču Krisu Martinu koji je stigao iz Derbi Kauntija.

20.08 - Maks Kruze je nedavno potpisao ugovor sa Unionom iz Berlina, ali je taj transfer sada doveden u pitanje pošto ga je Fenerbahče tužio i traži obeštećenje od 18 miliona evra jer tvrdi da ima validan ugovor sa Nemcem još dve sezone.

20.00 - Zvanično! Portugalski Famalikao je doveo Danija Morera (22) desnog beka iz Barselone B za 400.000 evra i 45% od sledeće prodaje.

19.43 - Vulverhempton se pomirio s neuspehom u dovođenju Ejnslija Mejtlend Najlsa (Arsenal) pa se okrenuo novoj opciji na levom beku, Alžircu Gulamu iz Napolija.

19.30 - - Zinedin Zidan želi Danija Olma! Samo šest meseci od dolaska iz Dinamo Zagreba, Španac je zaludeo najbogatije klubove sveta, a Madriđanima ne smeta ni činjenica da je ponikao u Barsinoj La Masiji. Bild piše da je Zidan spreman da plati 40 miliona evra.

19.05 - U Borusiji iz Dortmunda su obećali Džejdonu Sanču da će ga prodati ovog leta ukoliko neko ponudi 120 miliona evra.

18.50 - Fulam je na dobrom putu da dovede odličnog partnera Aleksandru Mitroviću za izazove u Premijer ligi. Biće to krilni napadač Bertrand Traore koji je trenutno član Liona, a pre toga je igrao za Čelsi i Ajaks. Njegova cena je oko 10 miliona evra.

18.25 - Partizanov naredni rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Sfintul George, prodao je prvog golmana Nikolaea Čebotarija u rumunski Petrolul. Moldavski tim je saopštio da čuvar mreže odmah odlazi i neće čekati kraj evropskih kvalifikacija što znači i da neće igrati protiv crno-belih.

18.08 - Vest Hem će uskoro poslati zvaničnu ponudu za jednog od najboljih fudbalera u Čempionšipu Saida Benramu. "Čekićari" su prikupili novac za obeštećenje prodajim Grejdija Dijangane u Vest Bromvič Albio za 12 miliona funti.

18.00 - Zvanično! Aston Vila je dovela defanzivca Metija Keša iz Notingem Foresta za 18 miliona evra.

17.50 - Zvanično! AZ Alkmar je doveo Tima Lešerta, bivšeg štopera Utrehta, Sasuola i HSV-a, sa kojim je potpisao ugovor na tri sezone.

17.41 - U Štugartu su i dalje ubeđeni da će Leo Mesi postati njihov igrač, a danas su mu ponudili i dres sa brojem 10. Danijel Didavi je odlučio da se odrekne omiljenog broja u korist Argentinca.

17.30 - Krilni napadač Selte Pione Sisto ponovo je uspeo da napravi glupost. Ovog puta u vezi transfera. Bio je viđen u Kopenhagenu, otišao u luksuzni hotel da potpiše ugovor, a onda se samo izgubio i nikome se nije javio.

17.13 - Marko Nikolić i Lokomotiva iz Moskve su ponudili 10 miliona evra Portu za napadača Tikinja Soaresa. Brazilca želi i Olimpik iz Marselja, ali portugalski šampion traži bar 15 miliona.

17.00 - Porto želi da vrati Radamela Falkaoa. Kolumbijac je trenutno član Galatasaraja, ali turski klub je voljan da raskine ugovor i oslobodi se njegove astronomske plate od 20 miliona evra.

16.45 - Bajern želi Lazara Samardžića (18): Srpsko dete koje igra za Nemačku u mlađim kategorijama, na meti je najjačih klubova Nemačke, kao i još nekoliko velikana iz Evrope. Samardžića, koji igra za Hertu, žele Bajern i Lajpcig, koji je za sada favorit da ga dovede. U igri su još i Barsa, i Juve, koji trenutno imaju "preča posla". Jedni zbog Mesija i njegovog ostanka, drugi zbog sve izvesnijeg dolaska Luisa Suareza. Izbor je veliki, ali će konačnu odluku doneti sam Lazar.

Lazar Samardzic Lazar Samardžić u dresu mlađe kategorije reprezentacije Nemačke; Foto: Guliver/Charles McQuillan/Getty Images for DFB

16.00 - Stefan Mihajlović ide u Kinu: Na rastanku od Radničkog poredio klub iz Niša sa Švajcarskom.

15.45 - PSŽ poslao zvaničnu ponudu za Belerina! Prva ponuda u iznosu od 20 miliona odbijena je. Arsenal traži 39 miliona evra, ali očekuje se da se klubovi "nađu" na 30 miliona evra.

15.20 - Lukas Toreira iz Arsenala u Fiorentinu! Defanizvni vezista prelazi u Firencu na pozajmicu od 8 miliona evra, uz obavezan otkup ugovora od 16 miliona evra.

14.40 - Nemanja Miletić prelazi u Al Raed iz Saudijske Arabije. Ovde saznajte detaljnije o tome i koliko će Partizan zaraditi na transferu.

14.00 - Jedna od najvećih transfer saga je završena! Kai Haverc je prema Skaj sportu na korak od transfera u Čelsi, pošto su Plavci pristali da plate rekordno obeštećenje od 100 miliona. 80 miliona odmah i 20 kroz bonuse, što je i pre nekoliko dana objavljeno kao ekskluzivna vest.

13.50 - Nenad Marinković se vratio u srpski fudbal: Igraće u Partizanovoj filijali Teleoptiku, posle čega će biti skaut crno-belih.

13.40 - Federiko Bonacoli potpisao novi ugovor sa Sampdorijom i produžio saradnju do 2025. godine.

13.30 - Vedad Ibišević je novi napadač Šalkea, koji ga je promovisao na svojim zvaničnim klupskim kanalima i društvenim mrežama.

13.21 - Lajpcig doveo talenta iz Malija: U pitanju je Mamadu Sangare, talentovani ofanzivni vezni koji dolazi iz Jelen Olimpija i potpisao je ugovor sa Red Bul Lajpcigom do leta 2025. godine.

12.58 - Mesijev otac potvrdio da ostaje u Barsi: Horhe Mesi je na pitanje novinara ostaje li Leo u Barseloni samo kratko odgovorio "da".

12.45 - Telegraf saznaje: Andrija Živković prelazi u PAOK! Otac fudbalera Jovica Živković rekao je da grčkom velikanu "da" i fudbaler će narednih dana zadužiti opremu grčkog kluba!

12.30 - Tomane se seli u drugu ligu Turske! Zvezda je prihvatila ponudu i ostalo je samo da napadač iz Portugalije definiše detalje ugovora i da zvanično bude prestavljen. Evo i koliko će novca Zvezda zaraditi od transfera.

11.45 - Zvanično! Aleksandar Miljković je novi fudbaler Partizana i prvo pojačanje Aleksandra Stanojevića od povratka u Humsku. Detaljnije o tome ovde.

11.30 - Barsa dozvolila Vidalu da napusti klub i pređe u Inter! Posle Rakitića koji je otišao u Sevilju, Čileanac sledeći napušta klub. Barsa neće dobiti obeštećenje, ali će se Vidal odreći primanja za godinu dana, koliko mu je preostalo u ugovoru sa Barsom. Očekuje se da to u toku dana bude ozvaničeno. Očekuje se da Vidal potpiše za Inter.

11.15 - Preokret! Lionel Mesi se predomislio i 90 odsto su šanse da ostane na Kamp Nou! Evo i šta je razlog zbog kojeg je promenio odluku.

11.00 - Aston Vila dovela Meta Keša iz Notingem Foresta: Obeštećenje nije objavljeno, u pitanju je 23-godišnje desno krilo, koje pokriva i mesto desnog beka, a prošle sezone bio je najbolji igrač Notingem Foresta u Čempionšipu.

10.30 - Serhio Ramos želi da Mesi ostane u Barseloni: Kapiten Reala je na konferenciji za novinare pred meč Lige nacija između Španije i Nemačke rekao da bi voleo da Argentinac ostane u Barseloni nakon pitanja novinara o najvećoj transfer sagi leta.

Prvo kolo Lige nacija, Rusija je blagi favorit sa kvotom 2,25 na keca. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Rusija – Srbija

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Kijanović pričao o EP u Rimu, sezoni, i nadmetanju sa bratom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA