Inter koristi haos u Barseloni: Italijani daju novi ugovor Lautaru i povećavaju cenu

 
 
  • 2

Fudbaler Intera Lautaro Martinez trebalo bi da dobije novi ugovor u Milanu usled turbulencija u Barseloni na kraju ove sezone

Barsa je u četvrtfinalu Lige šampiona izgubila od Bajern Minhena sa 8:2, prethodno i titulu u Španiji, a sada će po svemu sudeći izgubiti i Lionela Mesija - svoj zaštitni znak.

Ono što se činilo kao skoro pouzdan transfer ovog leta, prelazak Lautara Martineza u Kataloniju, izgleda da se raspada.

Lautaro je u Barselonu hteo da ide da bi igrao sa Mesijem i ukoliko ne dođe do neke drastične promene, Inter će ga zadržati bar još neko vreme.

Njegova otkupna klauzula od 111 miliona evra je istekla, ali napadač nije više na radaru španskog kluba bar u ovom momentu.

Mesi se u svom klubu nije pojavio na medicinskom testiranju pred početak sezone zbog svoje pravne borbe sa Barsom, pa će "Neroazuri" to iskoristiti da u novi ugovor sa Lautara ubace i novu otkupnu klauzulu, značajno veću od dosadašnje, ili će je potpuno ukinuti.

Martinez je napunio 23 godine prošle nedelje i došao je u Inter iz Rasinga za 25 miliona evra pre dve godine.

Prošle sezone je na 49 utakmica dao 21 gol i ima sedam asistencija. Vodio je, uz Romelu Lukakua, Inter do finala Lige Evrope (poraz od Sevilje) i drugog mesta u Seriji A.

Vojvodina je nedavno porazila Partizan u finalu Kupa, pa crno-beli večeras (18.45) u Novom Sadu imaju veliki motiv da se revanširaju timu Nenada Lalatovića. Kec na Karađorđu je 2,95, iks 3,30, a dvojka 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Partizan.

Uspešni su i Zvezda i TSC bili tokom nedelje u Evropi, i sa dosta samopouzdanja će izaći večeras (21.00) na Marakanu. Šampion je favorit s kvotom 1,20, ali TSC se neće braniti, pa kombinazzija 1&GG (pobeda domaćih, uz bar jedan gol gostiju) s kvotom 2,60 deluje primamljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - TSC.

Lokomotiva Marka Nikolića ušla je u lošu seriju, a da sve bude gore, danas (15.00) joj u goste dolazi šampion i najjači tim u Rusiji - Zenit. Kvota na dvojku je 1,90, dok je dupla šansa 1X 1,91. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva - Zenit.

Finale Kupa Grčke (20.00) donosi duel velikih atinskih rivala AEK-a i Olimpijakosa. Pirejci su uzeli titulu, pa žuto-crni žele da uzvrate udarac. Kvota na AEK je 3,20, na Olimpijakos 2,25, dok je iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za AEK - Olimpijakos.

Video: Het-trik Bena protiv Evrope kojim je praktično overen plasman u drugo kolo kvalifikacija

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poturica

    30. avgust 2020 | 13:50

    Ko je jos verovao da ce ga Marota prodat Barski za 111 miliona. Taj ne mrda ispod 180-200.

  • EL NINJO

    30. avgust 2020 | 14:38

    MANE prelazi u Barsu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA