"Ne bavim se brojkama i prognozama, bod me ne bi zadovoljio": Savo optimista uoči derbija s Vošom

 
 
  • 9

Milošević smatra da su šanse za trijumf 50-50

Trener Partizana Savo Milošević smatra da je Vojvodina jedan od najtežih rivala u Superligi i da će u sustrašnjem meču 6. kola obe ekipe imati svoju šansu.

Crno-beli u Novi Sad putuju posle pobede u prvom kolu kvalifikacija protiv letonskog RFS-a u četvrtak, dok je ekipa Nenada Lalatovića imala više vremena za pripremu i odmor, jer je poslednji susret odigrala prošle nedelje protiv Napretka u Kruševcu.

- Verujem da imamo argumente sa kojima ćemo sutra na teren. Čeka nas jedan od najtežih rivala u našoj ligi. Neće biti iznenađenja na terenu, dobro se poznajamo, igrali smo dosta utakmica u prethodnom periodu. Sa te strane će mom stručnom štabu biti lakše, kao i ekipi, kada je poznavanje protivnika u pitanju. To je dobra stvar.

- Svesni smo i grešaka koje smo činili u prethodnom periodu. Probaćemo da iskoristimo dobru energiju posle pobede u kvalifikacijam za Ligu Evrope. Znamo da će biti teško, ali svesni smo da možemo da izađemo na kraj sa Vojvodinom ukoliko neke stvari odradimo kako treba - rekao je Milošević na konferenciji u SC Teleoptik.

Trener crno-belih je istakao i da se ne bi zadovoljio jednim bodom u Novom Sadu, kao i da bi voleo da dve poslednje utakmice, u kojima su crno-beli poraženi od Vojvodine, izazovu dodatni motiv u sutašnjem susretu.

Trener Vojvodine u najavi utakmice rekao da oba tima imaju podjednake šanse za trijumf.

- Ne bih se bavio brojakma. Obe ekipe imaju argumente da se nadaju najboljem sutra, što su pokazale u prethodnim utakmicama. Ne bih se bavio prognozama - zaključio je Milošević.

Meč između fudbalera Vojvodine i Partizana na stadionu "Karađorđe" igra se u nedelju do 18.45 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mo

    29. avgust 2020 | 19:42

    Znanjem, marketingom , prodajom igraca, vodjstvom, treningom, igrom..., udaljeni ste, ti (trener ski tim) i uprava, par svetlosnih godina! Ovo sto trenutno radite i igrate nije poluprofesionalizam, postal smo pravi amateri. Zaposliti sve clanove uprave i trenerski tim (trenera) da pre podne prodaju na pijaci, voze gradske autobuse, ciste ulice, rade u fabrikama... a popodne da treniraju, mozda nam "bolje krene" Nekada veliki klub, danas amaterski. Zao mi samo publike, bila je i ostala najbolja u ex Jugi!

  • Mile

    29. avgust 2020 | 21:09

    SAVO ODLAZI VISE NEZELIMO TE

  • Giga

    29. avgust 2020 | 18:25

    SAVO AKO NE POBEDIS , ODE TITULA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA