Stanković na konferenciji zahvaljivao Albancima i poslao im zagrljaj posle reči na italijanskom

 
 
 ≫ 
  • 38

Trener crveno-belih vraća se iz Tirane sa pozitivnim utiscima

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković posle meča je na konferenciji pred albanskim novinarima ponovio da je zadovoljan prolaskom svoje ekipe u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i nahvalio je igru Tirane, ali i doček koji je njegova ekipa imala u Albaniji, i na tome je svima zahvalio od srca.

- Nije bitno koliko golova date, jedan ili 10, bitna je pobede. Gol je već u arhivi, mi smo se kvalifikovali dalje. Analiziraćemo meč. Imali smo veoma motivisanog i pripremljenog rivala. To je meč učinilo veoma dobrim. Vera je veoma bitan faktor u životu i to je zasluženo. Saslužili smo sreću i pobedili - rekao je Stanković, koji je dodao da nije bio uplašen, ali jeste bio zabrinut u nekoliko navrata tokom meča.

- Strah je deo života i sporta. Nekoliko puta sam bio zabrinut, ali nisam bio uplašen - istakao je on.

Albanske novinare je interesovalo šta je Stanković po završetku meča rekao napadaču Ernestu Mučiju koji je bio najveća opasnost po gol Zvezde i samo zahvaljujući Milanu Borjanu nije zatresao mrežu crveno-belih.

- Kao bivši fudbaler čestitao sam mu na partiji i rekao mu da je igra veoma dobru igru. Mora da nastavi da igra u tom pravcu.

Pogledajte izliv emocija trenera Zvezde posle gola protiv AlbanacaPosted by Telegraf Sport on Уторак, 25. август 2020.

Stanković ističe da Zvezda nije bila na svom vrhuncu.

- Biće Zvezda u 3. kolu bolja. Težak meč je iza nas. Posle meča imaćemo odmor. Staviću prst na čelo i razmisliti. Zadovoljan sam radom mojih fudbalera. Ovakve teške pobede omogućavaju timu da raste. Želim da čestitam igračima koji su ušli sa klupe takođe.

Na kraju je trener Zvezde istakao da je ekspedicija srpskog šampiona u Tirani dočekana s dobrodošlicom i svima je poslao zagrljaj od srca. Nakon što se zvanična konferencija završila, neko od novinara mu je na italijanskom rekao da je veliki igrač i veliki gospodin, što je dirnulo Stankovića, pa je takođe odgovorio na italijanskom jeziku.

- Rekao sam juče takođe, osećao sam se veoma dobro. Ljudi su bili veoma gostoljubivi. Ovo je prvi put da sam bio u Tirani. Prihvatili su nas veoma lepo. Imam prilično lepe utiske. Želim svima da zahvalim i šaljem svima zagrljaj - rekao je Dejan Stanković albanskim novinarima na konferenciji posle meča.

Video: Dejan Stanović se krstio posle gola Zvezde u Tirani

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brano

    26. avgust 2020 | 00:15

    Mozda su slabo igrali Ali dace Bog popravit ce se oni I nije vazno jeli Zvezda ili Partizan ili bilo koji tim, sve su to nasa deca. Dajmo im makar malo podrske I nemoj mo odmah sve gledati crno

  • Toni

    25. avgust 2020 | 23:35

    Bice bolje jednog dana , Zvezda od svakog moze da izgubi i svakog da pobedi , nema ljubavi bez bola , NAPRED ZVEZDA !

  • Nesa

    25. avgust 2020 | 23:27

    Sa ovakvom igrom tek ćes da se krstiš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA