Transferi: Mesi obeležio dan i izazvao proteste u Barseloni ispred Nou Kampa!

 
 ≫ 
  • 15

Hvala što ste bili sa nama u uzbudljivom transfer danu

Najvažnije vesti za utorak 25. avgust:

* Barselona je odbila Mesijev zahtev da ga pusti za džabe

* Pedro je potpisao trogodišnji ugovor s Romom

* Lids je srušio klupski rekord za napadača Valensije Rodriga Morena

* Dejan Joveljić ide na pozajmicu u austrijski Volfzberger

Milan sprema 70 miliona za transfer Jovića: "Rosoneri" hoće Realov trio i najviše cene Luku

* Siti "češlja" svoje finansije i vreba način da dovede Mesija: "Građani" traže od Barse razumnu cenu

* Pedro na medicinskim pregledima u Romi

Uživo:

22.45 - Protesti u Barseloni zbog Mesija! Ipsred Nou Kampa stižu navijači koji traže ostavku predsednika Đosepa Marije Bertomeua, koji je označen kao glavni odgovorni za Mesijev zahtev za napuštanje Barselone.

 
 
 
View this post on Instagram
Barça fans outside the Camp Nou with a very clear message... @esportsrac1A post shared by 433 (@433) on

21.30 - Junajted se prvi javio posle zahteva Mesija da ode iz Barse! Kako javlja italijanski transfer insajder Fabricio Romano, Crveni đavoli su izbili u prvi plan odmah posle informacije da Mesi želi da napusti Kamp Nou. Pored njih, Mesija žele i Siti i Inter, ali i PSŽ.

20.45 - Leo Mesi ove večeri drma svetskom transfer pijacom, a katalonski Sport javlja da Argentinac pregovara sa Mančester junajtedom. On ima u ugovoru sa Barsom otkupnu klauzulu od čak 700 miliona evra koju Katalonci žele da naplate u celosti.

20.25 - Zlatan Ibrahimović se vraća u Italiju u narednih 48 sati. Šveđanin će potpisati novi jednogodišnji ugovor sa Milanom i braniti boje Rosonera.

20.00 - Aleksandar Mitrović bi mogao da dobije žestoku konkurenciju. Engleski Skaj Sports javlja da je Fulam ozbiljno zainteresovan za napadača Brentforda Olija Votkinsa, drugog strelca Čempionšipa, čija se cena kreće oko 30 miliona funti.

19.45 - Zvanično! Morgan Gibs Vajt preselio se iz Vulverhemptona u Svonsi na jednogodišnju pozajmicu.

19.30 - Lionel Mesi je večeras podneo Barseloni zahtev za sporazumni raskid ugovora, međutim Katalonci ne žele da ga prihvate. Prema navodima katalonaskih medija, klub je zauzeo stanovište da je Mesiju 10. juna istekao rok do kada je mogao da ode za džabe. Nema šta, čeka nas velika pravna zavrzlama.

18.55 - Dogovoreno! Tijago Silva definitivno stiže u četvrtak u Englesku na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Čelsijem. Brazilac je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom.

18.43 - I Inter je potvrdio da Antonio Konte ostaje trener!

18.40 - Bomba! Antonio Konte ostaje trener Intera! Iako se najavljivao njegov odlazak i dolazak Maksa Alegrija, italijanski novinari tvrde da Konte ipak ostaje trener Neroazura i sledeće sezone.

18.30 - Gotovo! Lids je srušio klupski transfer rekord i doveo napadača. Biće to Rodrigo Moreno iz Valensije koji bi u narednim satima trebalo da prođe lekarske preglede i potpiše trogodišnji ugovor. Španskom klubu sleduje obeštećenje od 30 miliona evra.

18.20 - Totenhem već neko vreme želi da proda Serža Orijea (traži ga Milan), a čim to uradi dovešće novog desnog beka, i to Metjua Dohertija, sjajnog fudbalera Vulverhemptona. Za sada se ne zna visina obeštećenja.

18.09 - Zvanično! Roma je dovela Pedra. Bivši napadač Čelsija i Barselone potpisao je trogdišnji ugovor s Vučicom kao slobodan igrač.

18.04 - Zvanično! Talentovani bek Arsenala Đordi Osei Tutu prešao je na jednogodišnju pozajmicu u Kardif. Iza momka je sjajna sezona u Cvajti u dresu Bohuma, a preko Čempionšipa će nastaviti da stiče neophodno iskustvo.

17.57 - Kristal Palas nije obeshrabren činjenicom da mu je Majnc glatko odbio prvu ponudu za Žana Filipa Matetu od 15 miliona evra. Premijerligaš želi francuskog centarfora i nastaviće da inistira, dok bundesligaš želi 25 miliona.

17.52 - As Barselone Lionel Mesi mogao bi tokom ove večeri da saopšti da napušta katalonski klub, javljaju svetski mediji. O ovome se nagađa već danima unazad, a spominje se selidba u Inter ili Mančester Siti.

17.45 - Zvanično! Irfan Vusljanin u Slobodi. Iskusni srpski fudbaler nastavlja karijeru u Srpskoj ligi Zapad (trećeligaški rang) gde će pokušati da pomogne Užičanima da se dokopaju Prve Lige Srbije.

17.40 - Premijerligaš Njukasl je ponudio PAOK-u 4 miliona evra za levog beka Dimitriosa Đanulisa. Solunski klub će odluku doneti posle večerašnjeg okršaja sa Bešiktašom.

17.30 - Zvanično! Betis je doveo prvo letnje pojačanje i to desnog beka Martina Montoju. Stigao je iz Brajtona kao slobodan igrač nakon što je sporazumno raskinuo ugovor na Ostrvu.

17.09 - Ernest Muci, napadač Tirane najverovatnije prelazi u Hamarbi, klub u kome vlasnički udeo ima i Zlatan Ibrahimović! Albanci pišu da je sve praktično rešeno, te da će Muci za oko 300.000 evra u Švedsku, iako je imao i opcije iz Hrvatske i Belgije. Na meču sa Crvenom zvezdom u utorak uveče biće i skaut Hamarbija koji će pratiti mladog reprezentativca Albanije. Ostala dešavanja iz Tirane pratite u našem posebnom BLOGU UŽIVO.

16.58 - Napolijev vlasnik Aurelio de Laurentis kaže da je klub produžio ugovor sa Pjotrom Zjelinskim i da on ostaje u Napulju. Međutim, kad su ga novinari pitali o Kalidu Kulibaliju, De Laurentis je čikao Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Mančester Siti.

- To pitanje postavite PSŽ-u, Sitiju i Junajtedu, drugim rečima, onima koji imaju novca da plate određene tražene sume - rekao je De Laurentis.

Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

16.31 - Andrea Pirlo je potvrdio pisanja od prethodnih dana - Gonzalo Iguain ide iz Juventusa! Pirlo je poručio da se Iguainov put razilazi sa Juveom posle četiri godine, a novi trener torinskog kluba nije potvrdio da odlazi i Sami Kedira o čemu se takođe pisalo u Italiji.

- On je povređen, kada se oporavi, videćemo - rekao je Pirlo.

16.07 - Dejan Joveljić ima novi klub i ide na pozajmicu u Volfsberger, piše Mozzart sport. Nekadašnji napadač Crvene zvezde ide u trećeplasirani tim austrijskog šampionata gde će dobiti više šanse za igranje nego u matičnom Ajntrahtu koji nije u ugovor o pozajmici uključio i otkupnu klauzulu. Joveljić sa klubom iz Frankfurta ima ugovornu obavezu do 2024. godine.

Dejan Joveljić Foto: Tanjug/AP

15.30 - Alaves hoće Dijega Laksalta iz Milana. Klub koji je završio na 16. mestu prošle sezone u Primeri svestan je da ne može da plati deset miliona evra obeštećenja za nekadašnjeg igrača Đenove, ali hoće da ga dovede na pozajmicu s mogućnošću otkupa. Problem je što Milan hoće novac, a Laksalt da ode iz "prestonice mode" na trajnijoj osnovi i sa novim ugovorom

15.07 - Dvadeset dana bio bez kluba, pa zaigrao u španskoj eliti! To je priča Jensa Jensena, Danca koji je prethodne četiri godine proveo u Konjasporu, a sada je pojačao Kadiz koji se vratio u Primeru. On je početkom avgusta napustio Tursku i od tada je bio slobodan, a u Španiji je centralni vezista dobio ugovor na dve godine.

14.55 - Brazilski štoper Bruno Fuks je novi igrač CSKA Moskve! Dolazi iz Internasinala za osam miliona evra, ima 21 godinu i potpisao je ugovor na pet godina sa "Armejcima", koji su prethodno iz Rostova pojačali napad Kazahstancem Baktijarom Zajnutdinovim.

Luka Jović Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

14.39 - Milan kreće po Luku Jovića, Oskara Rodrigeza i Braima Dijaza iz Real Madrida! Italijanski klub procenuje da bi svu trojicu u paketu mogao da dobije za 70 miliona evra, a prema pisanju Mundo Deportiva, Jović bi koštao 40 miliona, Oskar 20, dok se "Rosoneri" nadaju ceni od 10-15 miliona evra za Dijaza.

14.10 - Roma planira da ponudi 17 miliona evra za Krisa Smolinga, prenosi "Football Italia". Crveni đavoli za 30-godišnjeg odbrambenog igrača traže oko 20 miliona evra, ali bi Smolingu odgovaralo da do transfera dođe jer se uklopio u timu Vučice gde je već proveo sezonu na pozajmici.

13.48 - Morgan Gibs-Vajt ide iz Vulverhemptona u Svonsi na pozajmicu. Dvadesetogodišnjii centralni vezista će među "Labudovima" biti do kraja maja sledeće godine.

13.20 - CSKA je pazario u Rostovu za dva miliona evra. Ofanzivni vezista Baktijar Zajnutdinov je došao u moskovski klub i dobio je u njemu ugovor na pet godina. Baktijar ima 22 godine, iz Kazahstana je i u CSKA je došao preko Taraza, Astane i spomenutog Rostova.

12.51 - Volfsburg je doveo štopera iz Sošoa za pet miliona evra. Maksens Lakroa, momak koji ima državljanstvo Gvadalupea i Francuske, ima 20 godina, visok je 190 centimetara i dobio je ugovor do 2024. godine.

12.29 - Ben Čilvel ide u Čelsi za 55,5 miliona evra. Britanski Telegraf piše da je transfer dogovoren, a Lester će moći da se pohvali da je prodao najskupljeg beka u istoriji. Lisice doduše nisu dobile 100 miliona koliko su inicijalno tražile. Čilvel će verovatno dobiti ugovor na pet godina i 210 hiljada evra nedeljnu platu.

12.16 - Mančester Siti hoće da dovede Lionela Mesija! Tako bar tvrdi ESPN koji izveštava da "Građani" pokušavaju da nađu način kako da ispoštuju pravila finansijskog fer-pleja, a da dođu do zvezde Barselone. Odnosi Mesija i njegovog kluba su klimavi, a Leo je odlično sarađivao sa Pepom Gvardiolom koji već četiri godine sedi na klupi Sitija.

12.04 - Rodrigo Moreno ide iz Valensije u Lids junajted. Španski mediji pišu da su Slepi miševi prihvatili ponudu vrednu 35 miliona evra i očekuje se da Rodrigo ode u redove novog premijerligaša. Brazilski napadač je u Valensiji bio prethodnih pet godina od dolaska iz Benfike.

11.53 - Pedro Rodrigez prelazi u Romu. On je na medicinskim pregledima u prestonici Italije, stiže kao slobodan igrač iz Čelsija, a Vučica 33-godišnjem ofanzivcu daje ugovor na tri godine, pa će se on priključiti timu Aleksandra Kolarova.

11.20 - Golman Lajpciga Ivon Mvogo je otišao u PSV Ajndhoven na pozajmicu. Tim Julijana Nagelsmana je završio sezonu u polufinalu Lige šampiona porazom od Pari Sen Žermena, a 26-godišnji Mvogo je otišao na dvogodišnju pozajmicu u Holandiju. Ugovor sa Lajpcigom momak iz Jaundea ima do 2023. godine.

11.00 - Danas je dan odluke za Antonija Kontea u Interu. Italijanski mediji su u ponedeljak javili da će se Konte sastati sa klubom i da će danas postati jasno da li trener ostaje na klupi "neroazura".

10.43 - Turski Milijet piše da Gectepe namerava da pred narednu sezonu dovede tri ozbiljna pojačanja, te da je jedno od njih nekadašnji fudblaer Crvene zvezde Bogdan Planić.

Planić je prethodne tri godine proveo u Steaui iz Bukurešta gde je otišao iz Vojvodine, a pre toga je igrao i za OFK Beograd, Slobodu iz Užica, Jedinstvo Užice, Zlatibor i Bežaniju. Još dvojica koje Geztepe dovodi su Alper Potuk, krilo koje je napustilo Fenerbahče i Kenan Pirić, golman Maribora.

10.15 - Štoper Malang Sar u Čelsiju? Frenk Lampard i uprava kluba imaju određene probleme u odbrani koje bi voleli da reše, pa Transfer news central prenosi da je defanzivac Nice rešenje na koje "Plavci" računaju u narednih pet sezona. Sar ima 21 godinu i ponikao je u Nici čijem je prvom timu priključen još 2016. godine.

10.00 - Horhe Molina, veteran i centarfor Hetafea prešao je u Granadu i sa punih 38 godina bi mogao da igra Ligu Evrope jer je Granada prošlu sezonu završila na sedmom mestu koje vodi u kvalifikacije.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaa

    25. avgust 2020 | 16:31

    Da nece Milan jos masnicu da im vezu na ovom paketu iz Reala za 70 miliona 😂😂

  • Hans

    25. avgust 2020 | 23:41

    Jovic 70????pa Real se pokajao sto ga je platio 60 a ovi hoce za 70????pa sta je ovo

  • Буендија

    25. avgust 2020 | 23:01

    Са ким Звезда може да игра следеће коло?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA