Albanski mediji predviđaju taktiku Tirane: Napad na Zvezdu sa jednim špicem, evo šta čeka Stankovića

 
  • 0

Trener albanskog kluba Emanuel Egbo će, po svemu sudeći, igrati nešto defanzivnije

Neće imati nimalo lak zadatak jer je Crvena zvezda prema svim parametrima bolji tim od albanske Tirane, ali to mora da dokaže i na terenu u jednom meču - bez prava na reprizu.

Zbog toga će u utorak od 20 sati u meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, posebno biti važno kako treneri od starta postave igrače. To će Tirana, prema pisanju albanskih novinara učiniti u formaciji 4-2-3-1.

Lika na golu, Toševski, Najdovski, Vanđeli i Ismajlgeci pozadi, Batha i Čelhaka na mestima zadnjih veznih, Kobina, Torasa Kale ispred i Muci u središtu napada.

Tirani se vraća Erjon Hodžalari koji je propustio duel sa Dinamom iz Tbilisija zbog hematoma, tako da će i on biti na raspolaganju Emanuelu Egbou.

Izvesno je da to neće biti visoki napadač Majkl Ngo, koji se najverovatnije seli u Tursku. On je pronašao angažman u Menemensporu.

Zato će strelac 13 golova u prošloj sezoni za Tiranu zaigrati u drugoj ligi Turske i neće biti opasnost po tim Dejana Stankovića, tvrde albanski mediji.

Video: Tumbaković o Joviću i Grujiću, prozivkama Grobara, zašto nema Luke Milivojevića

(Telegraf.rs)

Video: Partizan slavio u dramatičnoj završnici u Zadru: Domaćin promašio dva bacanja na 9 sekundi do kraja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA