Hardi tražio selfi sa Stankovićem posle udesa, a onda pokazao koliki je zvezdaš: Neverovatna scena!

 
 
 ≫ 
  • 29

Šef stručnog štaba crveno-belih imao je manju saobraćajnu nezgodu pre treninga, ali ga je gest momka sa kojim je imao udes oduševio

Dejan Stanković je imao manju saobraćajnu nesreću na Autokomandi pre treninga Zvezde. Došlo je do "čukanja" lamborginija koji je vozi Stanković i pežoa koji je vozio Oliver Hardi.

Stanković i Hardi su se brzo dogovorili na licu mesta o naknadi štete, pošto nije bilo ozbiljnije materijalne štete, niti povređenih, a interesantna je bila scena koja je u tom momentu viđena na Autokomandi.

Naime, Hardi je veliki navijač Crvene zvezde i u prilog tome dostavio je članske karte crveno-belih sa svojim imenom, kao i imenima članova njegove porodice.

Nakon udesa koji je imao sa trenerom Zvezde, tražio je i "selfi" sa Stankovićem što mu je, sudeći po osmehu na fotografiji, ulepšalo dan.

Stanković je posle udesa došao na Marakanu da vodi trening, a umesto njega je sve detalje sa vlasnikom "Rent a car" agencije, čiji je automobil vozio Hardi, rešio sekretar stručnog štaba Goran Negić.

Oliver Hardi Članska karta Crvene zvezde Olivera Hardija i njegovih članova porodice; Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Video: Deo navijača Benfike stigao je na staidion "Rajko Mitić"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Informacija

    20. avgust 2020 | 18:41

    Kada je rec o saobracajnim nezgodama sa manjom materijalnom stetom i bez povredjenih lica, sacinjava se - popunjava evropski izvestaj i ne poziva se policija... Tako da, molim vas, pre bilo kakvih zluradih komentara, upoznajte se sa zakonskim propisima i procedurom... Deki, dakle, nije pobegao sa lica mesta, o svemu su se ucesnici nezgode dogovorili i to je to...

  • РВ

    20. avgust 2020 | 18:26

    Ово је лепа страна а ону ружну што је побегао са места несреће да заборавимо. Је л тако?

  • Stefan

    20. avgust 2020 | 18:55

    I sad ce oni dusebriznici sto preziru Zvezdu da narednih godinu dana pisu da je pobegao... Covek se cak i slikao sa njim... Toliko o bezanju. Kad je manja steta, onda mozete sklopiti dogovor bez policije, a kakav je Dejan covek, pokrio bi troskove svakako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA