"U prednosti smo nad Zvezdom i Bog će biti na našoj strani": Trener Tirane preti srpskom šampionu

 
 
 ≫ 
  • 34

Nigerijski stručnjak raspoložen posle pobede u Gruziji

Crvena zvezda će u utorak uveče u Tirani protiv šampiona Albanije tražiti prolaz u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener narednog protivnika crveno-belih obećeva Beograđanima veliku borbu.

Osokoljen eliminacijom gruzijskog prvaka Dinama iz Tbilisija, trener Tirane, inače Nigerijac Emanuel Egbo, najavljuje još jedan podvig svog tima.

- To je utakmica koju ćemo odigrati kao ovu s Tbilisijem. Igraćemo kod kuće i imaćemo prednost protiv njih. Biće to velika borba. U taj duel ćemo ući kao što smo sada ušli, sa željom da damo maksimum. Bog, koji je u Gruziji bio uz nas, biće tu i dalje - uveren je Egbo.

Nigerijac ne krije da lično ima ogroman motiv da napravi veliki rezultat u Evropi sa svoji timom, a to podrazumeva i potencijalnu eliminaciju srpskog prvaka u drugom kolu.

- U ovaj klub sam došao još 2001. godine i Tirana je u mom srcu. Zadovoljstvo mi je što sam ovde. Fokusiran sam na to da dam sve od sebe, daću 100 odsto za najveći klub u Albaniji - poručio je Emanuel Egbo.

Video: Trener Evrope nezadovoljan suđenjem: Prvi gol iz ofsajda, a drugi posle faula nad golmanom

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • m

    20. avgust 2020 | 08:44

    Vidim da je vise penaltizanovaca na ovoj vesti nego sto je prirodno. Nemojte da strahujete necemo kupiti Skolji Kustu dok smo u Tirani. Ipak ste vi jedini koji su pazarili arnaute

  • Zvele

    20. avgust 2020 | 07:54

    Kaže Nigerijski stručnjak, ma idi bre sve smo se prepali🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Bobby Peru

    20. avgust 2020 | 08:18

    То што овај прича је тотално небитно. Боље би било да идемо у Тбилиси него код ових. Наравно нису спортски разлози у питању, јер мислим да смо ту у дебелој предности, али сви други су разлог за нелагоду. Они су спремни на све, од тога да праве џумбус око хотела да наши не могу да спавају, па до бојим се и неког тровања. Зато Звезда мора да носи све своје са собом. И воду и храну и све. Боље би било да се игра на неутралном терену, али не бива. Таква су правила.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA