Umalo skandal posle meča PSŽ- Lajpcig: Tuhel besno krenuo na čoveka koji je psovao Nejmara s klupe

 
 
  • 0

Trener PSŽ-a eksplodirao je posle meča

Tomas Tuhel, FK Pari Sen Žermen Tomas Tuhel u razgovoru sa Danijelom Belouom iz Lajpciga; Foto: Guliver/Manu Fernandez/Pool via Getty Images

Iako je PSŽ s lakoćom obezbedio finale Lige šampiona pobedom od 3:0 nad Lajpcigom, na kraju meča viđene su tenzije između Tomasa Tuhela i klupe Red Bula. Nemac koji predvodi šampiona Francuske "eksplodirao" je od besa i krenuo je sa štakama i povređenom nogom ka jednom od pomoćnika Julijana Nagelsmana, kondicionom treneru Danijelu Belou.

Tuhel je očigledno dobro razumeo šta je Belou dobacivao njegovim igračima, posebno Nejmaru tokom meča.

Tako je posle meča objasnio da je Belou tokom meča sve vreme psovao i vređao Nejmara i ostale igrače PSŽ-a ored klupe, a to se moglo čuti i u TV prenosu.

- Sramota je što nećeš da priznaš - vikao je Tuhel, dok je Belou pokušao da smiri situaciju uzalud govoreći "čestitke na pobedi" po završetku meča.

Tenzije je bilo i između Tuhela i Nagelsmana, ali su na kraju obojica istakli da je to normalno u mečevima ovakve važnosti.

- To je potpuno normalno za dvojicu glavnih trenera - rekao je Tuhel o toj situaciji.

- Mnogo smo faulova pravili. To može i statistički da se pročita. Nije bilo tako planirano, samo smo često kasnili. Žalio se jer je hteo da zaštiti svoje igrače, to je potpuno normalno - rekao je Nagelsman posle meča.

Video: Da li je Nejmar slavio na srpskom posle plasmana u finale Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA