Englezi zabrinuti: Šta ako se Matić i ostali nađu na "crvenoj listi", pa zaglave u karantinu?

 
  • 1

Srpski reprezentativac je otišao na zasluženi odmor na more na egzotičnu destinaciju sa porodicom prošlog vikenda po završetku sezone u Premijer ligi

Slično je uradio i Fred koji je otišao u Tursku, ali i Viktor Lindelof i Odion Igalo koji su odleteli u pravcu Francuske.

Problem je što je britanski premijer Boris Džonson najavio da se iz dana u dan menja situacija sa brojnim zemljama i da neke lako mogu da dospeju na "crvenu listu" kada je reč o dolasku iz njih na teritoriju Ujedinjenog Kraljevstva.

Oni koji se vraćaju iz tih zemalja će možda morati u poduži karantin što bi u konkretnim slučajevima značilo da bi pojedini igrači Junajteda propustili utakmice kluba u Ligi Evrope.

S obzirom na to da je Mančester pobedio LASK u prvom meču osmine finala sa 5:0 tu bojazni najverovatnije nema, ali se četvrtfinale igra na jednu dobijenu utakmicu, a po rasporedu je već desetog avgusta.

Ovakvo pravilo već postoji za one koji dolaze iz Španije, a oni koji su otišli van zemlje moraju da se vrate do kraja ove nedelje.

Potpun spisak igrača koji su otišli preko granice nije za sada poznat, ali klub insistira na tome da niko od igrača nije otišao u države koje Ujedinjeno Kraljevstvo svrstava na svoju "crvenu listu", te da su fudbaleri pažljivo planirali odmore pre putovanja.

Video: Matić o meču sa Portugalcima i druženju sa Ronaldom

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA