Borjan lepu Tanju gađao rukavicama, Katai bio novinar: Ovako su pripreme Zvezde izgledale iza kulisa

 
  • 5

Crveno-beli su sumirali pripreme u jednom videu

Zvezda TV je ispratio prvi tim Crvene zvezde tokom priprema na Divčibarama, kada su izabranici Dejana Stankovića radili onaj bazični deo, ali i tokom drugog dela priprema u Staroj Pazovi.

Izdvojeni su najzanimljiviji momenti koje je klupska televizija sabila u video snimak od petnaestak minuta.

Tokom tih petnaestak minuta se može videti kako klupska novinarka Tatjana Šajković udara klape pre snimanja, kako se u klubu slave rođendani, ali i kako su prošli neki od mlađih igrača kao predmet šala kapitena Milana Borjana.

Miloš Vulić je otkrio da Nemanja Milunović najbolje priča viceve u ekipi, igrao se i mini stoni fudbal, a fudbaleri su odigrali i nekoliko kontrolnih mečeva.

Flasterom su se pokrivali žuljevi, ali i objektiv kamere, a ona je snimila deo oporavka igrača i atmosferu u svlačionici.

Novopridošli Aleksandar Katai se našao u jednom trenutku i u ulozi novinara, a lepu Šajkovićevu je Borjan iz šale čak i gađao rukavicama, dok su igrače tokom priprema posetili i navijači kluba iz Ljutice Bogdana.

Ceo snimak možete videti u video snimku iznad.

Video: Stankovic o zasićenosti igrača: Ako to osetim, reagovaću sa zadovoljstvom!

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    31. jul 2020 | 06:11

    Jel su vezbali Penale???

  • Pop

    31. jul 2020 | 12:40

    Moj otac je bio teški Zvjezdaš, (i ja sam naravno.)Kada Zvjezda izgubi , u ta davna vremena u našoj kući tri dana žalosti.Kada Zvjezda pobjedi tata vadi pare i daje i meni i bratu, ma veslje.Staro dobro vrijeme , tada igrač nije mogao u inostranstvo dok ne napuni 28 godina.Nažalost tata mi je umro iznenada, samo 4 mjeseca prije nego što je Zvjezda uzela Kup šampiina.Tada je na Marakani bilo 100 .000 hiljada gledalaca.JEDNOM DELIJA UVIJEK DELIJA. Upravo kluba čuvajte ovu ljepiticu....jednostavno sa njom se ne može izgubiti....pozdrav svim Delijama širom Svijeta....

  • LAV

    31. jul 2020 | 10:37

    Penalom do titule😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA