Kanga se testira na korona virus čim stigne u Beograd, tek posle sledi potpis za Zvezdu

Gabonca očekuju u Beogradu u popodnevnim časovima

  • 8
FK Crvena zvezda - FK Mladost,  Guelor Kanga Foto: Marko Todorović

Gelor Kanga se vraća na Marakanu, a to je vest koja je oduševila navijače Crvene zvezde, čiji je miljenik postao posle gola kojim je uveo crveno-bele u Evropu posle 10 godina čekanja.

Dve godine je Gabonac proveo na najvećem srpskom stadionu i ostavio dubok trag, uz jednu osvojenu titulu i dvocifren broj golova i asistencija, pa ne čudi euforija među navijačima crveno-belih zbog njegovog dolaska.

Kangu u Beogradu očekuju u popodnevnim časovima, nakon čega će odmah biti testiran na korona virus, a tek nakon toga u četvrtak se očekuje i da svi papirološki detalji budu završeni.

On je dogovorio sve finansijske detalje, imaće platu od 500.000 evra godišnje, uz bogate bonuse za učešće u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, dok će određenu svotu dobiti i "na ruke" za potpisivanje kao slobodan igrač i staviće paraf na trogodišnji ugovor.

Nakon što administrativni proces bude završen, Kanga bi trebalo da bude predstavljen zvanično u petak, dan pred početak prvenstva.

Crvena zvezda u prvom kolu Superlige čeka Novi Pazar, a taj meč je na programu u subotu od 19.30 na Marakani.

Video: Stankovic o zasićenosti igrača: Ako to osetim, reagovaću sa zadovoljstvom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novica

    29. jul 2020 | 15:03

    Pozdrav dragi prijatelji . Dugo se nisam oglasavao ali evo ponovo me muka naterala. Ovaj poludeli terzic nezna sta radi ponovo pravi svoje menadzerske kombinacije sa kangom . Ponovo pogresan potez samo ima da gusi mlade igrace . Citam komentare da je kanga u prvom mandatu igrao perfektno ja se ne slazem sa tim ako su tri gola da se dize u nebesa razlog onda ovi sto ga velicaju nemaju pojma o fudbalu. 1. Previse je sebican i egoista.2 svaku loptu prima ledjima okrenut prema gilu i treba mu dosta vremena da bi se okrenuo prema golu ako mu ne oduzmu.3. Ni jedan duel ne moze da izdrzi na nogama i da se oslobodi cuvara.4. Nediciplinovan i bahat (sto ha u principu volim takve igrace ali on nema cime da zasluzi takav tretman) jedino dobro sto je ima dobar udarac. Tako da bog beka nam je u pomoci samo se badam da ga deki nece previse koristiti.

  • Nenad

    29. jul 2020 | 14:14

    Dobrodosao veliki majstore

  • Saša

    29. jul 2020 | 15:06

    Bravo za terzu, bravo zvezdo, kanga igračina..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA