Vulverhempton doveo reprezentativca Crne Gore, pre 2 godine je igrao 7. ligu pred 258 ljudi

Golman Šarkić je prvo pojačanje Vukova

  • 0
Matija Šarkić Printskrin: Youtube/Wigan Athletic

Crnogorski reprezentativac Matija Šarkić novi je golman Vulverhemptona, gde je stigao posle pet godina provedenih u Aston Vili!

Parkiću je ugovor sa Vilom istekao, a engleski mediji već javljaju da će ga i Vulverhempton poslati najpre na pozjamicu kao što je to bio slučaj i u prethodnom klubu. To su potvrdili i Vukovi u međuvremenu.

- Veoma smo srećni što smo potpisali Matiju. On je golman čija karijera obećava, ima dosta potencijala. Nadamo se da će imati uspeha sa Vulverhemptonom, kao i u klubu za koji bude igrao na pozajmici - stoji u saopštenju.

Zanimljivo, Šarkić je pre dve godine igrao kao pozajmljen igrač za sedmoligaša Salford, i to pred 258 ljudi kako su mediji svojevremeno preneli, da bi već na jesen 2019. debitovao za Sokolove na meču protiv Belorusije (2:0).

Sezonu iza nas je počeo u Livingstonu, da bi ga Vila vratila na polusezoni posle povrede Toma Hitona. Međutim, nije dobio priliku da se nađe između stativa.

Šarkić je rođen u Engleskoj, odakle mu je i majka. S druge strane, otac mu je crnogorski diplomata, pa je porodica živela u Briselu, gde je Šarkić kao dete branio za Anderleht.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA