"Drugo mesto znači da si prvi od gubitnika": Konteova filozofija koja treba da razmrda igrače Intera

 
 ≫ 
  • 1

Trener Neroazura poslao jaku poruku svojim igračima

Fudbaleri Intera nisu uspeli da pobede Fiorentinu (0:0) u poslednjem meču 35. kola Serije A, pa su ostali na rećem mestu tabele sa bodom manje od Atalante na 3 kola pre kraja.

Trener Neroazura Antonio Konte smatra da je odigran dobar meč, ali je dodao da njega i ne zanima da se ekipa bori za drugo mesto, već da izvuče maksimum na svakom meču.

- Zaslužili smo nešto više. Kada ostavite bodove izgubljene, to znači da postoje nedostaci. Radimo na mentalitetu, u razumevanju određenih situacija, pokušavajući da povećamo instinkt ubice. Srećan sam ako su igrači razočarani rezultatom, to znači da nešto ostavljam kao zaostavštinu  - kaže Konte.

On je dodao da igrači ne treba da planiraju ništa unapred i da razmišljaju o borbi za drugo mesto.

- Deca moraju razmišljati o tome da daju sve od sebe u svakoj igri, ne smeju ništa da planiraju. Drugo mesto? To znači biti prvi od gubitnika. Drugo mesto za mene nema značenja. - rekao je Konte.

Video: Borjan šiša novog dečka Katarine Grujić

Juventus večeras (19.30) gostuje Udinezeu i ima priliku da pobedom i matematički obezbedi novu titulu šampiona Italije. Kvota na dvojku je 1,63, dok je dupla šansa 1X 2,28. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze – Juventus.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    23. jul 2020 | 08:06

    Па, пртзаи то најбоље знају..вечити други..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA