Rockov i zvanično u Fehervaru: Predstavio se na mađarskom i najavio jake ambicije

 
  • 0

Klub ga detaljno analizirao

Doskorašnji fudbaler Vojvodine Emil Rockov novi je član mađarskog Fehervara, a već neko vreme je poznata i suma koju bi trebalo da inkasira novosadski klub. Reč je o 350.000 evra, a Fehervar mu je dao ugovor na četiri godine.

- Oduševljeni smo što predstavljamo najnovije pojačanje ovog leta, Emila Rockova - napisali su na sajtu mađarskog kluba.

Detaljno su predstavili momka rođenog 1995. godine i njegov put od početaka do poslednje tri i po godine i nekih statističkih parametara u klubu.

Rockov je za Vojvodinu odigrao 114 ligaških i 11 Kup utakmica, uz još dve kvalifikacione za Evropu i u 45 mečeva nije primio gol.

Napominje se i da je najbolji pojedinac finala Kupa Srbije ove godine kada je Vojvodina pobedila Partizan na penale sa 6:4.

- Srećan sam što sam postao igrač Fehervara. Stigao sam u klub gde moram da se borim za ozbiljne ciljeve. Borimo se za titulu i Kup sledeće godine, a ove se nadamo uspehu u Ligi Evrope. Mogu da obećam navijačima da ću pružiti maksimum kad god mi se ukaže šansa - rekao je Rockov na mađarskom jeziku.

Video: Emil Rockov posle osvajanja Kupa: Nismo ni svesni šta smo uradili

(Telegraf.rs)

Video: Vučić sa najmlađim sinom došao da gleda Zvezdu protiv Benfike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA