Snajder celu noć bančio sa Megan Foks i Džordžom Klunijem: Posle toga sam dao gol i asistirao u LŠ

 
 ≫ 
  • 0

Bivši holandski fudbaler Vesli Snajder otkriva u svojoj biografiji da mu je period karijere bio prilično turbulentan

Knjiga još uvek nije kod nas ugledala svetlost dana, ali već su poznate neke pikanterije iz života nekada jednog od najboljih vezista sveta.

Otud se saznalo da se tokom 2009. Vesli Snajder borio protiv poroka zvanog alkohol, da mu je votka bila najbolji prijatelj, ali i da se mučio sa slabijom kondicijom u periodu između prelaska iz Reala u Inter.

Sada je otkriveno da je bio i na žurkama sa poznatim holivudskim glumcem Džordžom Klunijem i glumicom Megan Foks do šest ujutru.

Sve to ne bi bilo tako čudno da već sledećeg dana nije odigrao odličan meč u Ligi šampiona.

- Stigli smo kući u šest ujutru i dan kasnije sam dao gol i asistirao za još jedan protiv Verdera u Ligi šampiona. Kad sam video da je to moguće, nisam se više bojao da to ponovim - rekao je Snajder.

Reč je o meču odigranom 29. septembra 2010. godine kada je aktuelni šampion Evrope u tom trenutku, Inter razbio Verder sa 4:0 na svom terenu. Dao je tada treći gol u utakmici u kojoj je Samjuel Eto postigao het-trik.

Zbog načina života tokom boravka u Realu, žurki i alkohola krivi sebe da su mu propala dva braka.

- Drugi su pokazivali prstom ka meni. Rud Van Nistelroj je to rekao, Arjen Roben je to rekao. Kritikovali su me žestoko, pričali da moram da budem disciplinovan. Pričali su da neću izdržati dugo ako tako nastavim. Mnogo sam imao žurki, loših prijatelja, pića i žena.

Video: Ludnica kakvu Vojvodina ne pamti: Pogledate slavlje fudbalera u Novom Sadu uz pivo i Ćiribu, ćiriba

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA