Prepoznajete li jednog od najboljih fudbalera svih vremena na slici?

 
  • 5

Nikad viđena fotka Lionela Mesija

FK Valensija - FK Barselona Lionel Mesi; Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju iz detinjstva koja nikad pre nije viđena, a uz nju je imao i opis koji nosi bitnu poruku.

On je istakao da je bitno da deca od malih nogu treba da budu zaštićena, da je on imao tu sreću, ali da to nije slučaj sa milionima mladih u svetu.

- Od kako sam bio mali, odrastao sam okružen naklonošću i zaštitom. Porodica mi je uvek pružala ljubav i pratila me u svakom svom izazovu. Nažalost, to nije stvarnost miliona dečaka i devojčica u svetu. Ako s ene dobiju potrebne donacije, procenjuje se da bi 6.000 dečaka i devojčica moglo da umre svaki dan tokom narednih 6 meseci. Danas više nego ikada vaša donacija pravi razliku - napisao je Mesi i pozvao sve svoje pratioce na Instagramu da doniraju UNICEF-u.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Video: Lionel Mesi dribla psa i prodaje mu fore

Sevilja mora da pobedi kako bi ostala na bezbednoj distanci od Hetafea, pobeda Andalužana plaća se kvotom 1,45. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Sevilja – Valjadolid.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA