Gospodski potez Drinčića kome se svi dive: Skinuo traku pred dodelu pehara, samo zbog Rockova!

 
 ≫ 
  • 6

Veliki laf je ispao najiskusniji igrač Novosađana

Moramo napisati i po koju reč o diskretnom heroju velikog uspeha Vojvodine, Nikoli Drinčiću. Skromni momak iz Batajnice je "srce i duša" tima Nenada Lalatovića. O tome koliko igrački znači ekipi suvišno je govoriti, ne da se ovaj tim zamisliti bez njega, a i njegov ljudski nivo je za svaku pohvalu.

Evo šta je uradio kapiten Drinčić po završetku finala i penal serije u kojoj je Vojvodina savladala Partizan: skinuo je kapitensku traku i predao je golmanu Emilu Rockovu, tako mu ukazao veliku čast kao najboljem akteru u pobedničkom timu, pa je ovaj prvi primio pehar!     

Kapa dole za Drinu!

- Hvala Drinki (Drinčiću, za traku), za ovo, mnogo sam srećan - pokazivao je Rockov na kapitensku traku oko ruke nepsoredno posle meča, u izjavi za Telegraf.

Vojvodina je takođe istakla potez svog kapitena.

- Slika koja govori više od 1.000 reči. Nakon što je još jednom kapitenski vodio svoje saigrače do pobede, Nikola Drinčić je pred podizanje pehara, traku uručio Emilu Rockovu. Ljudino, svaka čast - pišu u Voši na svom istagramu. 

Bivši igrač Partizana jedini je koji se nije našao na meti Grobara tokom finala, i ne samo to, na kraju meča skandirali su njegovo ime, a on im otpozdravio.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drinča Grobar

    25. jun 2020 | 13:27

    Realno Drinčić nije samo zbog Rockova skinuo traku nego i iz poštovanja prema svom bivšem klubu,naravno radovao se jer je osvojio al mislim da nije hteo najviše zbog toga da on podigne trofej.Ljudina!

  • Mačak

    25. jun 2020 | 14:14

    Konačno nešto lepo, sportski, ima nade za naš sport... Bravo!!!

  • Kiza

    25. jun 2020 | 13:19

    Ljudina,nema sta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA