"Kakvi su to Grobari Srbi, kad vređaju srpske majke? Ne volim ih, deca mi plaču kad čuju šta viču"

 
 ≫ 
  • 45

Lalatović pozvao navijače da vređaju njega ako to već žele, ali ne i njegovu porodicu

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da ne može da shvati zbog čega navijači Partizana vređaju i ponižavaju njegovu nekadašnju ženu i majku njegove dece.

Lalatović je posle meča sa crno-belima prošle nedelje rekao da u finalu Kupa ide u grotlo Grobara i poručio da ih se ne plaši.

- Jesam rekao to, stojim iza svoje reči. Rekao sam grotlo, jer će biti puno navijača Partizana, neće nam biti lako da dođemo do pobede, oni su fanatici, navijaće do maksimuma da nas pobede. Ja njih motivišem čim se pojavim, sama moja pojava je motivacija. Vole da me ponižavaju i vređaju, ali moraju da vode računa jer tako motivišu i moje igrače - rekao je Lalatović na konferenciji pred meč.

On je istakao i da "nije srpski" da se takve stvari rade i podsetio da ne voli pristalice crno-belih, ali da ih uprkos svemu poštuje.

- Smatram da nijedna srpska majka ne zaslužuje da je iko ponižava i vređa. Oni vređaju ženu koja rađa srpsku decu, to rade svih 90 minuta i ja zbog navijača Partizana ne mogu da dovedem decu na utakmicu. Za mene je majka svetinja, a oni vređaju jednu srpsku majku, koja rađa srpsku decu - naglasio je Lalatović.

- Ja navijače Partizana ne volim, ali ih poštujem. Navikao sam da se nosim sa tim, vređajte mene, ali za mene je neshvatljivo šta sve pričaju majci moje dece. Šta god da ja nešto uradim, novinari koji vole Partizan pišu da sam ja uradio ovo ili ono - objasnio je strateg Vojvodine.

Vojvodina igra protiv Partizana u finalu Kupa Srbije u sredu na stadionu Čair u Nišu, a dve ekipe su se nedavno sastale i u završnici Superlige Srbije.

- Deca imaju jutjub, pa moja ćerka plače kada čuje stvari. Ne plašim se da sam ih motivisao. To kako se oni ponašaju prema srpskim majkama oni tako motivišu moje igrače - dodao je Lalatović.

Voša je slavila golom iz jedanaesterca u prvom poluvremenu, ali je vredno pomena to da je Partizan u tom meču igrao sa potpuno rezervnom postavom.

Video: Lalatović: Idemo u grobarsko grotlo, Niš je njihov grad, ali ja njih se ne plašim

(M.LJ)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA