Pogledajte reakciju Vučića kad je Sarapa rekao da će biti 4:0 za Zvezdu protiv Partizana

 
 ≫ 
  • 31

Predsednik Srbije dotakao se teme večitog derbija tokom gostovanja na Pinku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem programu televizije Pink, gde se na kraju intervjua dotakao i teme večitog derbija nakon pitanja voditelja.

Novinarka je Vučića upitala gde će biti u 20 časova, ali on nije odmah mogao da se seti da upravo tada počinje večiti derbi između Zvezde i Partizana u polufinalu Kupa Srbije.

Gde ćete biti večeras od 20 časova?

- Imam štab večeras, što?

Igra se derbi?

- Znao sam da je nešto tog tipa, nisam se setio da počinje u 20 sati - odgovorio je Vučić, nakon čega je usledila upadica voditelja Predraga Sarape.

Ništa, mora da se pomeri štab da bi se gledao derbi?

- Ne, imamo uključen TV u štabu - odgovorio je predsednik Srbije.

Sarapa je nastavio da komentariše temu derbija sa koleginicom. "Irena se nada da će bolji biti Partizan, ali rekao sam ti, biće 4:0 za Zvezdu" - izgovorio je voditelj, što je izazvalo reakciju i komentar Vučića.

- Nije realno. Ja navijam za Zvezdu, ali najvažnije je da sve prođe u miru - poručio je Vučić.

Videli ste zagrljaj trenera pre meča, to je najbitnije za atmosferu?

- Nisam iskreno, nisam video. Obojica su veliki sportisti, morate u sprotu da naučite i da pobeđujete i da gubite, to je snaga sporta - zaključio je Vučić.

Pogledajte taj deo intervjua i njegovu reakciju:

Video: Pogledajte kako je Deki Stanković reagovao na pitanje da li očekuje efikasnu pobedu protiv Partizana

Često se derbiji završavaju remijem, a ako tako bude i večeras, odmah se pucaju penali. Kvota da Partizan prolazi posle penala je 6,00, a da Zvezda ide dalje posle penala 6,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na večitom derbiju.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos: Ne razmišljamo o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    10. jun 2020 | 13:36

    Hvala ti Boze sto sam navijac Partizana! Sto za Partizan navijaju velikani naseg glumista,pisci,veliki intelektualci... eto vam sve sarage,dee,informeri,covici... Ponizi ih moj Partizane da uzivamo u intervjuima naredne dve nedelje!

  • Gavrilo Princip

    10. jun 2020 | 15:24

    Neće NIKAD MOĆI NAVIJAČI C. ZVEZDE DA SHVATE KOLIKO JE VELIKA LJUBAV KOJU MI GROBARI UZAJAMNO DELIMOOOOOO S NAŠIM PARTIZANOM!!!!!!!!!!!!!!!!! Za Druge se navija PARTIZAN SE VOLI!!!!!!!!!! ALI STVARNOOOOOOO

  • Rale

    10. jun 2020 | 16:18

    Хвала Богу што навијам за Партизан. Кад видим овог водитеља на пинку, сретан сам што нисмо у истом друштву. Човјек упорно глуми покојног Банета -водитеља, извињавам се не знам презиме мислим да је Вукашиновић. нека му неко каже да му није ни до чланака.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA