Ronaldo sa 17 godina nije imao mozak tinejdžera: Dizao je najviše tegova, bio najbolji i u bilijaru

 
  • 0

Za Ronalda nije bilo zezanja kad se pobeda u pitanju

Jedan od najboljih fudbalera na svetu i osvajač pet Zlatnih lopti Kristijano Ronaldo bio je najbolji u svemu čega se dotakao tvrdi njegov nekadašnji saigrač iz Sportinga.

Rodrigo Teljo je igrao sa Ronaldom dok je ovaj, kao tinejdžer krčio put da bi kasnije dospeo do visina Mančester junajteda, Real Madrida i Juventusa.

- Kristijanov mentalitet je bio totalno drugačiji od mozga 17-godišnjaka. Kad smo igrali fudbal bio je najbolji, stoni fudbal - najbolji, bilijar opet najbolji, kada bismo dizali tegove, opet bi podigao najviše - rekao je Teljo za ABolu.

Zbog svega toga, on povlači paralelu između Ronalda i najvećeg košarkaša svih vremena.

- Podseća me na Majkla Džordana jer je u svemu takmičar. Čak je i u danima utakmica radio personalne treninge - priseća se Teljo.

Zanimljivo je da je Ronaldo bio prvi koji je u istoj sezoni igrao za u16, u17, u18 i seniorski tim Sportinga. Godinama kasnije će gotovo nivo mita dostići njegova posvećenost radu zbog čega i sa 35 godina dominira.

Video: Marjan Marković: Ronaldo je mašina, neverovatno brz i eksplozivan igrač

(M.LJ)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA