Nema Ronalda i Mesija: Levandovski Kristijana i Lea nije stavio u pet najboljih špiceva na svetu

 
 ≫ 
  • 4

Ali se brzo i ogradio

Napadač Bajern Minhena Robert Levandovski otkrio je u kratkom intervjuu za Bild koje igrače smatra najboljim napadačima na svetu.

Taj izbor iznenadio bi mnoge u svetu fudbala pošto među pet igrača nije našao mesta za Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Iako Portugalac i Argentinac već godinama obaraju rekorde po broju golova, nisu isprva startovali kao prirodni špicevi pa je to uticalo na izbor Levandovskog.

- To nije baš jednostavno pitanje, ali ako pričamo o napadačima kao o devetkama, klasičnim centarforovima, onda su tu Karim Benzema, Timo Verner, Luis Suarez, Kun Aguero i Kilijan Embape - rekao je Levandovski.

Zanimljivo je da ni Embape nije baš uvek u ulozi prirodnog špica već često dejstvuje po krilu. Leva je odmah zatim upitan i za Erlinga Halanda koji je ove sezone napravio veliki "bum".

- On ima veliki potencijal, ali i mnogo vremena da raste. Ne bih da ga pritiskam svojim izjavama. Ako bude trenirao jako, biće bolji i, što da ne, najbolji napadač na svetu jednog dana. Mislim da bi za njega bilo dobro da ostane u Nemačkoj malo duže pre nego se odluči za sledeći korak u svojoj karijeri - kaže Levandovski.

Video: Savo Milošević: Hoćemo Kup, ali nije jednostavno u ovom uslovima

(Telegraf.rs)

Video: Trener Vojvodine o najluđem meču Superlige: "Kada smo dobili onaj penal..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    16. maj 2020 | 19:57

    Levandovski, hahahaha, kao Kežman u Holandiji:))

  • vk

    17. maj 2020 | 04:07

    Sta ovaj mlati ti nisi ni u 20 top strelaca ti od messi i ronalda si daleko kilometrima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA