Odbio Čelsi i poručio da hoće u Junajted: Đavoli dovode napadača za 60 miliona funti

 
  • 3

Musa Dembele vidi svoju budućnost na Old Trafordu

Musa Dembele, FK Lion Foto: Guliver/Maja Hitij/Getty Images

Iako su u Lionu tokom cele godine isticali da Musa Dembele nije na prodaju, odluka FS Francuske da se tamošnje prvenstvo ne nastavi ostavilo je ovaj klub bez Evrope posle 23 godine!

To praktično znači da će najbolji igrači "sreću potražiti" na nekim drugim adresama, a Dembele je definitivno jedan od njih.

Britanski "Delji Star" tvrdi da Dembele želi u Mančester junajted i da je navodno već odbio prelazak u Čelsi. A ukoliko do transfera dođe, Đavoli će LIonu platiti 60 miliona funti.

Ole Gunar Solskjer je tri puta u prethodnih šest meseci slao skaute da gledaju bivšeg igrača Fulama koji je ove sezone u Ligi 1 dao 16 golova na 27 mečeva.

(Telegraf.rs)

Video: Momenat koji će oduševiti Grobare: Džons pokazao koliko mu znači zastava Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • damir karic

    12. maj 2020 | 21:21

    Od njega je i Jovic bolji onda znate koliko vredi. Lyom hoce na silu da ga proda jer je u gubitku velikom sa koronom. Igrao je u Fulamu ili tako nesto decko veze nema. U francuskoj nista nije pokazao specijalno.

  • 🔴🔴

    12. maj 2020 | 17:34

    Тешко.. Ако оде Марсијал, па и има неке шансе. Овако, поред Игала који се добро доказао, Рашфорда и Марсијала...

  • BralE

    17. maj 2020 | 23:54

    Umjesto da isforsira onog Grinvuda (koji realno ima pozencijal za vrhunskog napadača) i da mu konkretniju minutazu, on dovodi ovog prosječnog fudbalera koji bljesne na trenutke, tj. svakih par godina. I ovaj Solskajjer je pobrkao lončiće...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA