Fudbaleri Milana zaraženi koronom, "rosoneri" poručuju: Moramo da živimo sa virusom

 
 ≫ 
  • 1

Novi udarac Seriji A na putu povratka takmičenju

Predsednik Milana Paolo Skaroni otkrio je da Paolo Maldini i njegov sin Danijel nisu jedini koji su tokom pandemije bili zaraženi korona virusom među "rosonerima".

Skaroni je rekao da ima novih obolelih igrača, ali i da je Milanelo otvoren i da klub trenira, te da se zaraženi pojedinci osećaju dobro.

- Imamo neke inficirane fudbalere u timu, a dvojica Maldinija su sada zdravi. Trening centar je otvoren i spremni smo za pripreme uz održavanje distance. Pravimo korake ka nastavku sezone - kaže Skaroni, a prenose italijanski mediji.

- Moramo da se naviknemo da živimo sa virusom i to se odnosi i na fudbal. Nije moguće da sve miruje sve dok se stopa zaraze ne svede na nulu. Naposletku, možemo da usvojimo nemačku formulu koja stavlja obolele u karantin dok ostali mogu da nastave da treniraju - poručio je Skaroni.

Zlatan Ibrahimović, zvezda Milana i švedski špic je jedno vreme trenirao sa Hamarbijem i očekuje se da se vrati na Apenine sledećeg ponedeljka.

- Mislim da i Ibrahimović želi da se vrati igranju, nema sumnje - tvrdi predsednik "rosonera".

Da podsetimo, Milan je treći klub u kom je ovih dana potvrđeno da ima zaražene fudbalere, pošto su nove slučajeve infekcije korona virusom u svojim redovima otkrili i Sampdorija i Fiorentina.

Video: Luka o odlasku iz Partizana i pozivu Šekularca: Vredeo sam 1,2 miliona, šteta što nisam iskoristio

(M.LJ)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    9. maj 2020 | 07:43

    Najbolje da ne počinju ligu proglasiti šampiona i čekati da se stanje popravi da bi se igralo i dabi navijači mogli da dolaze na utakmice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA