Đani Ćurčić o Kini i Rodmanu: Ja sam seriju o njemu video uživo, čovek je spojio Trampa i Kima!

Serijal "Poslednji ples" malo koga nije zaintrigirao

  • 0
Denis Rodman, Saša Ćurčić, Donald Tramp i Kim Jong Un Foto: Nikola Tomić, Youtube.com - BBC i NBC News

Saša Ćurčić poznat je po čuvenim izjavama da će biti Denis Rodman MLS lige, a upravo je američki košarkaš ponovo aktuelna figura zbog serije "Poslednji ples".

Popularni Đani je poznat po žurkama u Engleskoj i Americi u igračkim danima, upravo je tokom igranja 1999. u Metrostarsu upoznao Rodmana, koji ga nije iznenadio svojim pričama u serijalu "Poslednji ples".

- Gledao sam seriju, ali ja tu seriju znam, imao sam tu čast da se družim sa tom vanvremenskom planetarnom legendom i da izlazim, da osetim tu njegovu planetarnu energiju. On je sa druge planete, bio je tu da zabavlja i decu sa svojim tetovažama i raznim bojama u kosi. Bio je tu da privlači drugi deo džet seta, što se papreno naplaćuje. To sam sve znao odavno, ali je fascinantan i Džordan, nema dalje, kakav Lebron. Možda je on tu uz Kasijusa Kleja, prvo Kasijus, pa on. To su sportisti sa druge planete i gromade, kada si pored njega, osetiš tu energiju, harizmu - kaže Đani za Telegraf, dodajući da je ostao bez uspomene na druženja.

- Ko je tad nosio telefon i imao telefone sa kamerama? Nemam više zajedničku fotografiju, imao sam jednu koju sam odavno uramio i dao ortaku na Dorćolu. Gledao sam sve sa Rodmanom, i ono kod Malnara u Zagrebu, on i dalje to radi - dovedu ga negde za 20-30-40.000 dolara.

- Pa ono u Severnoj Koreji, on je bio glavni šraf u Singapuru, glavni je koji je napravio sastanak Kima i Rodmana. Gledaju ga u Americi kao klovna, budalu, a on uopšte nije takav. Ozbiljni bi problemi bili između Koreje i Amerike, ali to je sve Denis napravio.

Ćurčić je imao kratku epizodu u Dinamu iz Vranja, čega se rado seća.

- Nedostaje mi Vranje, volim narod tamo i narod voli mene. Nedostaju mi Vranjanci, nedostaje mi grad, želim im sve najbolje, puno sreće, grad je zaslužio superligaša, nevezano za moj odlazak, Vranje to zaslužuje, žive ljudi za fudbal, tamo ima navijačke energije, Bombonjera gori, nema to svugde u Srbiji.

Đani je na novoj karijernoj raskrsnici.

- Sada osvajamo Kinu, želja mi je da postanem tamo najbolji trener, nekada možda i kinesku reprezentaciju preuzmem. Idem tamo na duže i planiram tamo da napravim karijeru. Ko zna gde će Saša Đani Ćurčić da završi, ali umreću na fudbalskom terenu, rodio sam se na fudbalskom terenu i tu ću završiti, a gde ću raditi, nije bitno, samo da sam ja srećan. I moja ekipa, igrači da me gotive i da budemo kao familija, iz svlačionice sve kreće, kao porodica.

Saša Ćurčić Foto: Privatna arhiva

Kineska "veza" je čuveni fudbaler koji je svojevremeno došao u Kristal Palas.

- Fan Žiji me je odveo u Kinu, odigrao je 106 utakmica za reprezentaciju, igrao je sa mnom u Kristal Palasu, sada je predsednik Fudbalskog saveza Šangaja. Bio je lider kineske reprezentacije koja je 2002. igrala u Koreji i Japanu, kada je Bora Milutinović bio selektor, legenda.

Inače, uz Fana, u Palas je svojevremeno došao i Sun Jihai, koji je takođe bio akter čuvenog Mundijala 2002. godine, jedinog na kom je Kina učestvovala.

Video: Oproštaj Đanija Ćurčića od Kristal Palasa

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA