Luka Jović privatnim avionom stigao u Madrid

 
 ≫ 
  • 6

Tako tvrde španski mediji

Luka Jović Foto: Guliver/Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Srpski napadač Luka Jović napustio je Beograd i stigao je u Madrid gde će se priključiti ostalim saigračima iz Reala, tvrdi španski "AS."

Jović je u glavni grad Španije stigao privatnim avionom u ponedeljak, a pomenuti list navodi da je Real "nadgledao" njegov povratak. Pritom napominjujući da je Jović jedini fudbaler "kraljevskog kluba" koji je pandemiju proveo van Madrida.

Za to je dobio dozvolu kluba zbog porodičnih razloga, tvrdi "AS" koji podseća i na sve to što se izdešavalo Joviću dok je bio u Beogradu. Podsetimo, srpski reprezentativac je bio u žiži javnosti zbog kršenja pravila karantina.

Tokom ove pauze zbog pandemije pojavile su se informacije da bi Jović mogao da napusti Real. Milan je navodno ponudio 35 miliona, a u svojim redovima ga žele i Njukasl i Vest Hem.

Međutim, klub je nedavno istakao da Srbin uživa puno poverenje i da će dobiti adekvatnu šansu sledeće sezone. I sam Jović želi da uspe u Realu, što potvrđuju i reči kondicionog trenera Bojana Ćustića koji je radio s njim tokom ove pandemije.

- Rekao mi je da jedino što želi jeste da uspe u Realu, da ima dobru karijeru i da mu navijači skandiraju ime na stadionu Santjago Bernabeu. Verujem da će to i da uradi - rekao je Ćustić u intervjuu španskim medijima.

Video: Trudna Sofija tepa Luki Joviću Srećko, a on sprema klopu

(Telegraf.rs)

Video: Petar Mijatović pobesneo na sudiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA