Sterling pred ugovorom života, i to ne od fudbala: Čeka ga potpis od 100 miliona funti!

 
 ≫ 
  • 0

Fudbaler Sitija bi uskoro mogao da postane novo zaštitno lice renomiranog proizvođača sportske opreme

Pandemija korona virusa koja je ukočila svetsku privredu i ekonomiju očito ne smeta da se ona fudbalska ekonomija odvija kao da je situacija najnormalnija. 

S tim u vezi Englezi pišu da je napadač Mančester Sitija Rahim Sterling pred novim sponzorskim ugovorom koji mu može doneti čitavo bogatstvo, uz ono koje je već stekao samo od fudbala.

Navodno, njemu se "smeši" ugovor od 100 miliona funti (112 miliona evra) sa renomiranim proizvođačem sportske opreme "Puma", koaj je ujedno i sponzor i dobavljač opreme Mančester sitija.

Sterling već ima jedan takav ugovor, ali sa "Najkijem", i on mu ističe 30. juna, a osim "Pume", koja ima najveće šanse da obezbedi Sterlingov potpis i plasira ga kao zaštitno lice, u igri su još "Nju Balans", "Adidas" i "Ander Armor".

U slučaju poptisa sa "Pumom", Sterling bi postao njihov novi promoter iz Sitija pošto ova nemačka kompanija već ima saradnju sa Gvardiolom, Aguerom i Zinčenkom - ali bi ugovor sa Sterlingom bio daleko najveći.

Sterlig je, uz Aguera, zaštitno lice i simbol Mančester Sitija i ere Pepa Gvardiole, njegov transfer iz Liverpula tada je bio jedan od najvećih u istoriji (50 miliona), a u međuvremenu je brzonogi krilni napadač postao nezamenjivi šraf ekipe i nacionalnog tima Engleske, i kao takav prva meta velikih kompanija poput "Pume".

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA