Benfika se trudi da ga proda, ali Živković neće nigde iz Lisabona

 
  • 18

Srpski reprezentativac nema minitažu, ali ne želi da ode iz kluba

Benfika sa Andrijom Živkovićem proživljava isto što je proživljavao Partizan nekoliko godina ranije!

Naime, klub iz Lisabona želi po svaku cenu da se oslobodi Živkovića i njegovih velikih primanja, pošto je ove sezone igrao svega 62 minuta u Kupu Portugalije, međutim, srpskom fudbaleru se ne ide iz ovog kluba.

Bivši igrač Partizana  je pod ugovorom sa Benfikom do 30. juna sledeće godine, ali portugalski klub ne želi da ga zadrži već pokušava da ga proda.

Prema pisanju portugalskog sportskog dnevnika, Živković ne želi da se odrekne plate koju ima među “orlovima”.

Nezvanično, srpski internacionalac u Benfiki zarađuje 40.000 evra nedeljno, a prema “kumulativnom” ugovoru, ta suma u poslednjoj godini treba da postane i znatno veća.

Olimpijakos je bio zainteresovan za Živkovića, ali je ponudio samo 1, 5 miliona evra platu, što je Živković odbio, jer mu se ne napušta Lisabon i dobra plata u Benfiki.

Andrija Živković, Jovica Živković Foto: Milena Đorđević

Početkom godine, A Bola je plasirala vest da je lisabonski klub spremio aranžman “težak” tri i po miliona evra kako bi se oslobodio ugovora sa Srbinom. Ta opcija je takođe odbijena.

U dresu lisabonskih “orlova” poslednji put se našao na terenu 11. marta prošle godine, kada je dobio šansu u poslednjih desetak minuta.

Podsetimo i da je Jovica Živković, prema pisanju portugalskih medija, odmah posle transfera dobio na ruke 6 miliona evra za transfer svog sina, koga i zastupa preko agencije "Zile Football Management", osnovane na Kipru, čiji je jedini klijent upravo Andrija Žiković.

Tada je stavljena i klauzula da pri odlasku iz kluba Jovica inkasira dodatnih 3 miliona evra za svog sina.

(Telegraf.rs)

Video: Mitrović: Vidite koliko sam okupljanja propustio i koliko sam dao reprezentaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    2. maj 2020 | 09:31

    Da vidimo ko je sledeca zrtva Jovice.posle Partizana I Benfike sada otvorite oci da vas Jovica opet ne prevesla.

  • Zoka

    2. maj 2020 | 01:01

    Njega i njegovog oca samo evri interesuju. A bio je veliki talenat, šteta što je za njega fudbal samo novac i ništa više.. Živi kao parazit na račun drugih🤮🤮🤮

  • Dejan

    2. maj 2020 | 06:51

    Sta reci Svaka cast ko zna taj zna kako da zaradi a da nista neradi Mislim da je on najplaceniji igrac na svetu najvise para dobije da neigra Steta a dete je stvarno talenat i to veliki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA