Hrvat demantovao Ljupka Petrovića: Nije istina da sam dogovorio sa Zvezdom!

 
 ≫ 
  • 10

Jarni ističe da mu već tri dana telefon zvoni zbog toga

Vladimir Cvetković, Dragan Džajić Petrović, Džajić i Cvetković, s leva na desno Foto: MN Press

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Robert Jarni demantovao je izjavu bivšeg trenera Crvene zvezde Ljupka Petrovića da je pred početak rata već sve dogovorio sa crveno-belima!

Podsetimo, Petrović je pre nekoliko dana istakao da su Davor Šuker i Jarni već kaparisani, dok je blizu dolaska bio i Slaviša Jokanović.

- Davor Šuker i Robert Jarni su igrači koje smo već kaparisali i koji je trebalo da dođu u Crvenu zvezdu u leto 1991. godine. Pričali smo i sa Slavišom Jokanovićem i bili blizu dogovora. Sa onim timom, pojačanim sa ta tri igrača, garantujem vam da bismo bili ekipa koja je nezadrživa u Evropi. Isto tako vam garantujem da bismo ponovili uspeh iz Barija, i to možda više puta - rekao je Petrović.

Jarni je tada igrao za Hajduk i po izbijanju rata je otišao u Bari, a sada se, u izjavi za "Slobodnu Dalmaciju", osvrnuo na Ljupkove reči.

- Zbog te izjave Ljupka Petrovića tri dana telefon ne prestaje da mi zvoni. Zovu me svi prijatelji i poznanici i govore mi kako su pročitali tu vest. Moram da priznam da je nisam ni video dok mi nisu poslali - rekao je Jarni i dodao:

- Jednostavno, ne mogu da shvatim zašto je to Petrović izjavio kad to nije istina. Sa mnom o transferu u Zvezdu niko nikad nije pričao niti me je pitao bih li ja tamo igrao. Da stvar bude još čudnija, ne znam kome je to Zvezda dala kaparu za moje usluge. Pojma nemam.

Jarni je tokom karijere igrao za Juventus i Real Madrid, a trenutno je u trenerskom poslu.

Video: Nenad Bjelica o prijateljstvu sa srpskim saigračima i reprezentaciji Hrvatske

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganovic

    20. april 2020 | 09:29

    Господин Јарни не говори истину. Био је капарисан и трансфер је био завршен. Лично сам био присутан потписивању предуговора, јер сам тад радио у медијима. Међутим оно што га је натерало да одустане од доласка у Звезду, јесте делом почетак распада државе, али и дешавања на првој утакмици после Барија на Маракани. Наиме играна је редовна првенствена утакмица Звезда-Хајдук. Та утакмица је позната по скандалу који је изазвао Игор Штимац, који је рекао Михајловићу на терену нешто јако ружно у вези његове породице у Боровом селу. На полувремену су избили нереди на терену и у тунелу и Михајловић је гурнуо или ударио Штимца, док је Бинић нокаутирао Поклеповића тренера Хајдука. Има снимака на нету са свим дешавањима. Тад је Јарни поцепао уговор, а остало је нажалост познато. Ја му не замерам на овој изјави, јер човек живи у Хрватској и ко зна какве би проблеме имао.

  • nibrS

    20. april 2020 | 08:06

    Čudna je to sorta ljudi... I da je igrao kojim slučajem sada bi rekao da je morao i bio natjeran... Čemu uopšte pisanje o njima...

  • Bezze

    20. april 2020 | 12:18

    Naravno da je istina...ali se treba opravdati svojima i objasniti zasto i kako, pa sad kao nije istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA