Bio je Tadićev saigrač sa prosečnom platom, a sada za 5 meseci zaradi Ronaldovu vilu

 
 ≫ 
  • 1

Samo jednim potpisom uvećao je sebi nedeljnu platu za čak tri puta

Njegov transfer na leto 2016. godine nije posebno "uzdrmao javnost", pogotovo što je iz Sautemptona prešao u kineski Šandong za samo nešto više od 15 miliona evra, ali je to leto definitivno promenilo život Gracijana Pelea.

Nekadašnji saigrač Dušan Tadića je u Sautemptonu bio jedan od najboljih igrača, ali isto tako i fudbaler sa prosečnom platom od 80.000 evra nedeljno

Cifra koja svakako nije mala, ali definitivno nije ni velika u odnosnu na ugovore koje većina fudbalera ima. Još je Pele tog leta imao 31 godinu...

Bio je toga svestan i Italijan koji je odbio ponude Čelsija, Evertona i Rubina, a onda se zapitio u Aziju kako bi naplatio mukotrpan rad tokom života. Od 80.000 nedeljno, Pele je došao do toga da u Šandongu ima 260.000.

Upravo zbog tog velikog skoka u finansijskom smislu, britanski mediji su se poigrali sa njegovom platom. Odnosno, izračunali su šta sve može da kupi za vrlo kratko vreme.

Tako za mesec dana posla na terenu Pele može da kupi apartman u elitnom delu Milana. Za pet meseci može da kupi vilu Kristijana Ronalda, za 10 sopstveno ostrvop u Brazilu, dok za godinu dana zaradi toliko da može da kupi vezistu Juventusa Miralema Pjanića.

Njemu je ugovor sa pomenutim kineskim klubom istekao 2018. godine, ali ga je produžio pod istim uslovima.

Vredi pomenuti i to da mu u trošennu novca "pomaže" i atraktivna manekenka Viki Varga čije fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Video: Jago objasnio zašto je šutirao poslednji šut protiv Barselone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA