Nema karakter, polovini igrača nije znao ni imena: Bivši reprezentativac BiH opleo po Prosinečkom

 
 ≫ 
  • 6

Iskusni Sarajlija kritikovao legendu Zvezde

Robert Prosinečki Robert Prosinečki; Foto: MN press

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin (35) žestoko je isprozivao nekadašnjeg selektora ove zemlje Roberta Prosinečkog.

Fudbaler američkog MLS ligaša Sinsinatija nije štedeo ni zemljaka Mehmeda Baždarevića, ali se posebno okomio na hrvatskog stručnjaka i legendu Crvene zvezde, koji trenutno predvodi turski Kajzeri.

- Kada sam bio među starijim igračima rekao sa Baždareviću šta mislim. Rekao sam mu da ne znam da li je on selektor i zašto je uopšte trener kada se svakog boji. To je bilo pred turneju u Japanu, jer niko nije želeo da ide. Ni ja nisam želeo da idem. Baždarević me je molio. Ovi malo veći igrači su mogli da rade šta su hteli, jer ih niko nije dirao - rekao je Medunjanin.

Zatim je rođeni Sarajlija objasnio i šta sve zamera Prosinečkom.

- Kod njega je bilo slično. Tokom turneje u Americi se drao na igrače. Jedva sam čekao da dođu oni iskusniji. Međutim, onda je on samo ćutao. To mi je smetalo. On polovini igrača nije znao ni imena. Trener mora da ima karakter. Kada su igrači jači od njega, od te priče nema ništa - rekao je Medunjanin.

On je ispričao i svoje neprijatno iskustvo sa Robijem.

- Kada smo bili u Bugarskoj, Prosinečki mi je rekao da u prvoj utakmici neću igrati, ali da protiv Senegala hoću. Odgovorio sam da ga cenim i da će biti kako on kaže. Međutim, protiv Bugarske sam dobio 20 minut i samo je vikao na mene. Odmah sam znao da neću igrati protiv Senegala od početka. Dobio sam pola sata i završio svoje u reprezentaciji - zaključio je Medunjanin, koji se od dresa nacionalnog tima oprostio 2018. godine.

Video: Prosinečki uz lepu navijačicu zapevao Zvezdinu pesmu

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atina

    15. april 2020 | 18:17

    Šta je tema majstore?

  • Jovan

    15. april 2020 | 18:03

    Mismo takav .narod uvek nam neko Smeta i veliki smo. Lazovi Dalibi bilo sad posteno da liturgiju otodoksi Mogu da prate u svojim crkvama a nedelju Da na ranije katolivi nisu imali taj luksus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA