Važno saopštenje Fudbalskog saveza Srbije zbog korona virusa: Sve se obustavlja!

 
  • 3

Svi fudbalski i futsal klubovi dužni su da obustave takmičenja na svim nivoima

Fudbalski savez Srbije u skladu sa proglašenim vanrednim stanjem u zemlji zbog koronavirusa, naložio je obustavu takmičenja, odigravanje prijateljskih utakmica i održavanja trenažnih procesa u fudbalskim i futsal klubovima.

- Svi fudbalski i futsal klubovi pod ingerencijom FSS, dužni su da odmah obustave učešće u fudbalskim takmičenjima svih nivoa, otkažu sve zakazane prijateljske utakmice, obustave sve vidove trenažnog procesa igrača i igračica, prestanu sa organizovanjem bilo kakvog vida rekreativnog bavljenja fudbalom i futsalom i prestanu sa okupljanjem sportista i sportistkinja u svojim prostorijama - navodi se na sajtu FSS.

Takođe, nalaže se svim fudbalskim i futsal klubovima, kao i teritorijalnim, okružnim, gradskim i opštinskim fudbalskim savezima pod okriljem FŠ, da prate obaveštenja, naredbe i uputstva nadležnih državnih organa i da postupaju u skladu sa onim što u njima bude saopšteno.

- O svim daljim merama koje će biti preduzete u fudbalskom i futsal sportu, FSS će obaveštavati svoje članove zvaničnim kanalima komunikacije (internet prezentacije – sajt i društvene mreže), putem sredstava javnog informisanja i svih drugih dostupnih načina komunikacije - ističu iz FSS.

Podsetimo, predsednik FSS Slaviša Kokeza zaražen je korona virusom, a isto je i sa Markom Pantelićem, koji je bio u njegovom društvu u Amsterdamu na Kongresu UEFA.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Kijanović pričao o EP u Rimu, sezoni, i nadmetanju sa bratom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola 54

    16. mart 2020 | 13:19

    Bravo za FS Srbije samo ovo je trebalo uvesti pre pet gidina jer kada se sve zna unapred zašto se prvenstvo uopšte i igra. Gospoda neka lepo kaže Zvezda prva a drugo i treće mesto neka se menja svake godine izmedju Partizana Vojvodine i Radničkog. Zasto bi se više zavaravali ovako je poštenije.

  • Maja

    16. mart 2020 | 13:11

    Od cega ce ziveti ljudi zaposleni u fudbalu? Mislim na trenere mladjih kategorija, ekonome,...Nek se savez otvori i uplati im neku donaciju!

  • Sergej

    16. mart 2020 | 15:32

    Fejsal Mulić!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA