Mihin osmeh na naslovnoj Gazete: Italija u neverici, očitao je veliku lekciju iz izolacije!

 
 ≫ 
  • 4

Miha je ratnik, to potvrđuje i nova njegova poruka

Trener Bolonje Siniša Mihajlović trenutno je u samoizolaciji u Rimu, kako bi izbegao svaki kontakt sa ljudima i mogućnost zaraze korona virusom, jer se trenutno bori protiv leukemiju.

Dobija ovu bitku Miha, ali je rešio da pomogne mnogima koji vode bitku i protiv korone, a upravo je Italija najosetljivije područje. To posebno važi za sever Italije, tu je i Bolonja gde je radio i živeo, i odakle čak nije želeo da ode u Rim!

Preporuke lekara su bile takve da je najbolje da ode u prestonicu, ali je moralo da padne ubeđivanje sa tvrdoglavim Mihom.

- U Rimu je miran, ali veoma je važno da nema slučajeva oko njega. On je ratnik, hteo je da ostane ovde. Ali odluku o povratku u glavni grad doneo je klub, Bolonja - otkrili su lekari iz Bolonje.

Sam Miha je imao poruku za Gazetu, njegov osmeh krasi naslovnu stranicu uz poruku "kasnije će biti prelepo".

- Moramo se boriti, ali do tada, da se završi prvenstvo. I svi ćemo biti bolje, virus ćemo pobediti u... kući. Samo bez treninga, fudbal je prvo morao prestati - poručio je Mihajlović, koga je revoltirao jedan momenat koji je primetio tokom borbe protiv virusa.

- Mladi govore o korona virusu: Umiru uglavnom stari. To kažu sa dozom olakšanja. Stariji nisu broj, oni su veliki resurs, oni su naša istorija, osećanja, naš genetski kot. Oni su ti koji su nas pretvorili u ovo što jesmo.

Video: Deki ispričao kako su na njegov novi posao reagovali Žoze Murinjo i Siniša Mihajlović

(B.V.)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA